Assemblin Oy

Nimityksiä Assemblinilla

Jaa

Assemblin on nimittänyt useita uusia huippuosaajia teknisiin palveluihin, rakennusautomaatiourakointiin ja talotekniikkaurakointiin.

jaana_karevuo_MV

Energiatekniikan insinööri Jaana Karevuo (s. 1990) on nimitetty Assemblinin Energiatehokuus- ja elinkaaripalveluihin energiamanageriksi. Karevuo työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 5.8.2019. Karevuo on aikaisemmin työskennellyt Thermo Fisher Scientificilla ja GE Healthcarella. Tällä hetkellä Karevuo suorittaa työn ohessa energiatekniikan diplomi-insinöörin opintoja Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (LUT).

Mika_Janhonen_mv

LVI-työteknikko Mika Janhonen (s. 1970) on nimitetty Assemblinin Teknisiin Palveluihin putkityönjohtajaksi. Janhonen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 12.8.2019. Janhosella on yli 30 vuoden kokemus LV-alan työtehtävistä sekä projekti- että asentajapuolelta.

Mika_Korhonen_Petri_mv

LVI-teknikko Petri Korhonen (s. 1969) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektipäälliköksi. Korhonen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 8.7.2019. Korhosen vastuualueina on erinäiset IV-projektipäällikön tehtävät, joihin kuuluu esimiesvastuun ja projektien resursoinnin lisäksi teknisen toteutuksen valvonta ja hankkeet. Korhonen on aikaisemmin työskennellyt ISS Palvelut Oy:ssä, Are Oy:ssä ja Ouman energiatehokkuuspalvelut Oy:ssä.

Ario_Rajaty_mv

Automaatiotekniikan insinööri Ario Rajaty (s. 1979) on nimitetty Assemblinin Rakennusautomaatiourakointiin projekti-insinööriksi. Rajaty työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 5.8.2019. Rajaty on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Coorilla ja Rostek Oy:ssä. Rajatyn työtehtäviin kuuluu muun muassa käyttöönotto- ja projektinhoitotehtävät.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennusautomaatiourakointi
Etelä-Suomi
Kari Kumpulainen
kari.kumpulainen@assemblin.fi
Puh. 040 550 1424

LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Jukka Jäppinen
jukka.jappinen@assemblin.fi
Puh. 050 390 1436

Tekniset Palvelut
Etelä-Suomi
Mirka Vesaniemi
mirka.vesaniemi@assemblin.fi
Puh. 040 566 9929

Kiinteistökehitys, energiatehokkuus
ja elinkaaripalvelut
Vesa Harju
vesa.harju@assemblin.fi
Puh. 050 469 7988

Kuvat

Lataa
Jaana Karevuo
Jaana Karevuo
Lataa
Ario Rajaty
Ario Rajaty
Lataa
Mika Janhonen
Mika Janhonen
Lataa
Petri Korhonen
Petri Korhonen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 917 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Opus Business Parkissa panostetaan energiatehokkuuteen ja tilojen olosuhteisiin9.6.2020 09:25:11 EESTTiedote

Opus 2 Business Park on osa kolmen toimitilakiinteistön kokonaisuutta Helsingin Herttoniemessä. Kiinteistössä on valmistunut keväällä 2019 kokonaisvaltainen energiaremontti, jonka tavoitteena oli kehittää kiinteistön energiatehokkuutta ja parantaa vuokralaisviihtyvyyttä sekä modernisoida talotekniikkaa. Hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja nyt käynnissä olevasta seurantavaiheesta on vastannut Assemblin Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme