Työeläkevakuuttajat TELA ry

Nimityksiä Telassa: Leena Vuorenmaa viestinnän suunnittelijaksi

Jaa

Filosofian maisteri Leena Vuorenmaa (45) on nimitetty Telan viestinnän suunnittelijaksi. Vuorenmaa on työskennellyt aiemmin mm. Suomen Syöpäyhdistyksessä, sosiaali- ja terveysministeriössä, Aalto-yliopistossa ja Palkansaajajärjestö Pardiassa viestinnän asiantuntijana. Viime kuukaudet hän on tehnyt töitä free-toimittajana.

Vuorenmaan tehtäviin Telassa kuuluvat muun muassa media- ja sidosryhmäviestintä. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Vuorenmaa aloitti Telassa 12.3.2018

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työeläkevakuuttajat TELA ry
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

http://www.tela.fi/

Työeläkevakuuttajat TELA ry on kaikkien Suomessa toimivien työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö. Telan jäseninä ovat kaikki lakisääteistä työeläketurvaa hoitavat työeläkevakuuttajat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkevakuuttajat TELA ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme