Työeläkevakuuttajat TELA ry

Nimityksiä Telassa: Risto Vaittinen johtavaksi ekonomistiksi ja Kimmo Koivurinne analyytikoksi

Jaa

Työeläkevakuuttajat Telan analyysitoimintoihin on nimitetty Risto Vaittinen ja Kimmo Koivurinne.

Filosofian tohtori Risto Vaittinen (58) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan johtavaksi ekonomistiksi. Vaittinen työskentelee tällä hetkellä Eläketurvakeskuksen tutkimusosastolla ekonomistina. Työssään hän on analysoinut ikäsidonnaisten julkisten tulonsiirtojen taloudellisia vaikutuksia sukupolvitilinpidon menetelmällä. Tutkimustyössään Vaittinen on perehtynyt julkisen talouden pitkän aikavälin haasteisiin.

Aikaisemmin Vaittinen on työskennellyt muun muassa Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa.

Vaittisen tehtäviin Telassa kuuluvat muun muassa kansantalouteen, sosiaaliturvaan ja erityisesti eläkejärjestelmään liittyvät asiantuntijatehtävät talouden näkökulmasta. Myös julkiseen talouteen ja verotukseen liittyvät aiheet kuuluvat Vaittisen vastuualueisiin. Vaittinen aloittaa Telassa 26.11.2018.

Kauppatieteiden maisteri Kimmo Koivurinne (41) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan analyytikoksi. Koivurinne työskentelee tällä hetkellä Nordean Group Finance & Treasury -osastolla johdannaistuotekontrollin, tuottolaskennan ja analyysien parissa.

Aikaisemmin Koivurinne on työskennellyt myös instituutioiden varainhoidossa.
Koivurinteen tehtäviin Telassa kuuluvat muun muassa työeläkealan sijoitustoiminnan tilastointi ja analysointi sekä rahoitusmarkkinoiden seuranta. Koivurinne aloittaa Telassa 12.11.2018.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Työeläkevakuuttajat TELA ry
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

http://www.tela.fi/

Työeläkevakuuttajat TELA ry on kaikkien Suomessa toimivien työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö. Telan jäseninä ovat kaikki lakisääteistä työeläketurvaa hoitavat työeläkevakuuttajat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkevakuuttajat TELA ry

Työeläkekuntoutuksesta tarvitaan lisää tutkimustietoa // Tiedotetta korjattu.8.5.2019 09:54:06 EESTTiedote

Työterveyslaitos julkisti tänään tutkimuksen työeläkekuntoutuksen vaikuttavuudesta. Työterveyslaitoksen mukaan tutkimus osoittaa työeläkekuntoutuksella olevan pientä myönteistä vaikuttavuutta työhön osallistumiseen. Työeläkevakuuttajat pitävät tuloksia kiinnostavina ja kuntoutuksen vaikuttavuuden selvittämistä tärkeänä, mutta näkevät tutkimuksessa myös joitakin sen toteutukseen liittyviä haasteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme