Insinööriliitto IL ry

Nimitys Insinööriliitossa

Jaa

Tietotekniikan insinööri Kalle Kiili on aloittanut Insinööriliitossa kehityspäällikkönä. Tehtävä on liitossa uusi. Insinööriliitto on Kiilille tuttu, sillä hän on ollut mukana luottamustoimisena liittoyhteisössä jo vuosikymmenen.

– Uudessa työssä ensimmäisenä aion oppia kaikkea, mitä liitossa tehdään. Autan tuomaan liiton toiminnan ja palvelut yhä paremmin kulloiseenkin hetkeen, Kiili sanoo.

– Yhdessä henkilöstön kanssa on tarkoitus löytää keinoja liiton toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

Liiton varapuheenjohtajana Kiili on ollut mukana aktiivisesti toista vuotta jatkuneessa strategiatyössä. Insinööriliiton strategia hyväksytään marraskuun edustajakokouksessa.

Kiili on työskennellyt Nokialla ja Microsoftilla vuosikymmenen; vajaa 10 vuotta hän on toiminut ylempien toimihenkilöiden henkilöstöedustajana eri tehtävissä. Luottamushenkilön roolin kautta hänellä on tuore näkemys jäsenien tarpeista työelämässä.

Töiden ohella Kiili on täydentänyt osaamistaan koko ajan, ja hänellä on muun muassa Lean Six Sigma Green Belt -sertifikaatti.

– Globaalissa isossa yrityksessä panostettiin menetelmäkehitykseen, Kiili kertoo.

Tätä osaamista hän aikoo tuoda liittoyhteisöön.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: kehityspäällikkö Kalle Kiili, p. 050 480 0277

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme