BDO Oy

Nimitysuutinen: BDO saa kuusi uutta osakasta

Jaa

BDO saa kuusi uutta osakasta. Uudet osakkaat ovat Kajsa Backas-Heikkilä, Andreas Holmgård, Harri Huikuri, Henrik Juth, Hanna Keskinen ja Jan Kovero. Kaikki uudet osakkaat ovat yrityksen palveluksessa olevia asiantuntijoita.

 • KTM Kajsa Backas-Heikkilä vastaa Business Services & Outsourcing -palveluistamme. Kajsa on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2016.

 • KHT, JHT Andreas Holmgård työskentelee Pohjanmaan aluejohtajana ja vastaa myös Ahvenanmaan toimipisteestämme. Andreas on erikoistunut omistajavetoisten yhtiöiden ja kuntien tilintarkastukseen. Andreas aloitti uransa tilintarkastusassistenttina BDO Audiatorilla vuonna 2006.

 • Vero- ja lakitiimiä johtava OTM Harri Huikuri on erikoistunut sekä kotimaiseen että kansainväliseen välilliseen verotukseen sekä yritysjärjestelyiden verotukseen. Hänellä on yli 23 vuoden kokemus verotuksen parista ja hän on ollut töissä paitsi tilintarkastusyhteisöissä, myös asianajotoimistoissa ja verohallinnossa. Harri on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2018.

 • KHT Henrik Juth työskentelee tilintarkastajana erityisesti suurten ja keskisuurten kansainvälisten yritysten parissa. Henrik aloitti BDO:lla vuonna 2016, mitä ennen hän työskenteli 15 vuoden ajan suurissa tilintarkastusyhtiöissä.

 • KHT, JHT Hanna Keskinen työskentelee Pirkanmaan aluejohtajana. Hannalla on monipuolinen kokemus tilintarkastuksesta sekä yksityis- että julkissektorilla ja hän toimii erityisasiantuntijana erilaisissa sisäisen tarkastuksen toimeksiannoissa. Hän on työskennellyt BDO:lla vuodesta 2013.

 • KTM, KHK Jan Kovero johtaa Valuation & Corporate Finance -tiimiä. Jan on erikoistunut yrityskauppaneuvonantoon ja arvonmäärityksiin. Jan tuli BDO:lle vuonna 2015.


  -          Toivotan uudet osakkaamme lämpimästi tervetulleiksi! He ovat jokainen osoittaneet ahkeruutta, sitoutumista yhdessä tekemiseen, muiden auttamiseen ja yhteisten unelmiemme saavuttamiseen. He ovat oman alansa huippuasiantuntijoita ja sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme erinomaista asiakaspalvelua. Uudet osakkaamme ovat avainhenkilöitä BDO:n kasvun luomisessa sekä liiketoiminnan ja palvelujen kehittämisessä, sanoo toimitusjohtaja Taneli Mustonen.

  Uusien nimitysten myötä BDO:n osakkaiden määrä nousee 23:een. Osakkaiden yhteenlaskettu keski-ikä on 53 vuotta.

  -          Haluamme myös jatkossa kutsua osakkaiksi ansioituneita työntekijöitämme mahdollistamaan tavoitteidemme ja unelmiemme saavuttamista, Taneli Mustonen kertoo.

BDO:n uudet osakkaat

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari Lehto, JHT,KHT
hallituksen puheenjohtaja, partner
ari.lehto@bdo.fi
puh. 040 505 1526

Taneli Mustonen, KHT
toimitusjohtaja, partner
taneli.mustonen@bdo.fi
puh. 044 033 3263

Kuvat

Andreas Holmgård, KHT, JHT, Pohjanmaan aluejohtaja, partner
Andreas Holmgård, KHT, JHT, Pohjanmaan aluejohtaja, partner
Lataa
Jan Kovero, KHK, Johtaja, Valuations & Corporate Finance, partner
Jan Kovero, KHK, Johtaja, Valuations & Corporate Finance, partner
Lataa
Hanna Keskinen, KHT, JHT, Pirkanmaan aluejohtaja, partner
Hanna Keskinen, KHT, JHT, Pirkanmaan aluejohtaja, partner
Lataa
Kajsa Backas-Heikkilä, Johtaja, taloushallinnon ulkoistaminen (Business Services & Outsourcing), partner
Kajsa Backas-Heikkilä, Johtaja, taloushallinnon ulkoistaminen (Business Services & Outsourcing), partner
Lataa
Harri Huikuri, johtaja, vero- ja lakipalvelut, partner
Harri Huikuri, johtaja, vero- ja lakipalvelut, partner
Lataa
Henrik Juth, KHT, partner
Henrik Juth, KHT, partner
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvonantopalveluja yrityksille, julkissektorin organisaatioille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme yli 88 000 asiantuntijamme voimin 167 maassa, Suomessa meitä on yli 200.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Kriisikuntia tulee lisää tilikauden 2020 perusteella – mutta miltä näyttää tulevaisuus?7.2.2020 14:54:04 EETBlogi

Alijäämien kattamisvelvollisuus -kriteerin johdosta kriisikuntien määrää kasvaa vuoden 2020 tilinpäätösten jälkeen. Samassa yhteydessä tullee käsittelyyn myös mahdolliset ensimmäiset ”kriisikuntayhtymät” saman arviointikriteerin johdosta. Kriteerin täyttyminen perustuu kuitenkin aiempien vuosien toteumaan – kiinnostavampaa ja tärkeämpää on tuleva kehitys, kirjoittaa BDO:n analyytikko Mika Luhtala.

Uusia näkemyksiä ikääntyvän väestön sosiaali- ja terveyspalveluihin31.5.2019 14:04:00 EESTTutkimus

Yli 65-vuotiaiden ikäluokan odotetaan ylittävän 25 % maailman väestöstä vuoteen 2050 mennessä. Väestön ikääntymisen myötä terveys- ja hoitoalan palveluiden tarve kasvaa. Huolehditaanko ikääntyvän väestön hoidosta ja investoidaanko siihen parhaalla mahdollisella tavalla? Jotta hoidosta saadaan edullista ja tehokasta ja kasvutarpeen haasteista selviydytään, päätösten on pohjauduttava tietoon. BDO:n New Perspectives on Elderly Care -raportti yhdistää OECD:n tutkimustuloksia ja alan asiantuntijoiden näkemyksiä ikääntyvien hoidon järjestämisen kehityksestä ja ennusteista 10 maassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme