Assemblin Oy

Nimitysuutisia - huippuosaajia Assemblinille

Jaa

Assemblinin Helsingin Teknisiin Palveluihin, Energia- ja elinkaaripalveluihin, Helsingin Talotekniikkaurakointiin ja Linjasaneeraus-yksikköön on nimitetty uusia huippuosaajia.

Miska Laaksonen (s.1979) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin sähköosaston projektipäälliköksi. Laaksonen on aloittanut tehtävässään 1.6.2018 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Laaksosella on melkein 20 vuoden kokemus sähköprojektien hoidosta.

Kim Kärkkäinen (s. 1976) on nimitetty Assemblinin Energia- ja elinkaaripalvelut-yksikköön projektipäälliköksi. Kärkkäinen on aloittanut tehtävässään 4.6.2018 ja hän työskentelee Helsingin toimipisteessä. Kärkkäinen opiskelee tällä hetkellä LVI-insinööriksi Ammattikorkeakoulu Metropoliassa, mutta hänellä on jo vuosien kokemus KVV työnjohtaja ja lvi-asentajan koulutuksien pohjalta työnjohtotehtävistä, sekä toiminut projektipäälikkönä lvi-linjasaneraus kohteissa

LVI-teknikko Alpo Granqvist (s. 1959) on nimitetty Assemblinin talotekniikka-yksikköön IV-tarjouslaskijaksi. Granqvist työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut tehtävässään 1.6.2018. Granqvistilla on yli 20 vuoden kokemus IV-tarjouslaskennasta ja laskentaohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta.

Rakennusmestari Olli Anttila (s. 1987) on nimitetty Assemblinin Linjasaneeraus-yksikköön Helsinkiin vastaavaksi mestariksi. Anttila aloitti tehtävässään 23.5.2018 ja hän on aikaisemmin työskennellyt Consti Talotekniikka Oy:ssä.

Stefan Erkkilä (s. 1975) on nimitetty LV-huoltopäälliköksi Assemblinin Helsingin Teknisiin Palveluihin. Erkkilä on aloittanut tehtävässään 2.5.2018. Erkkilän vastuu-alueina ovat Teknisten Palveluiden LV-tehtävät, kuten resursointi, hallinnointi ja projektien seuranta. Erkkilä on työskennellyt aikaisemmin Assemblinilla vuosina 2010-2015. Tämän jälkeen hän työskenteli LVIS-Hokka Oy:ssä 2015-2018.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Huoltopäällikkö Stefan Erkkilä
Huoltopäällikkö Stefan Erkkilä
Lataa
IV-tarjouslaskija Alpo Granqvist
IV-tarjouslaskija Alpo Granqvist
Lataa
Vastaava mestari Olli Anttila
Vastaava mestari Olli Anttila
Lataa
Projektipäällikkö Miska Laaksonen
Projektipäällikkö Miska Laaksonen
Lataa
Projektipäällikkö Kim Kärkkäinen
Projektipäällikkö Kim Kärkkäinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 800 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on noin 5 700 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme