Assemblin Oy

Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä

Jaa

Assemblin on nimittänyt uusia huippuosaajia Talotekniikkaurakointiin Helsinkiin ja Turkuun.

Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä - tervetuloa uudet työkaverit!
Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä - tervetuloa uudet työkaverit!

LVI-insinööri Juha Kinnunen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-projektipäälliköksi. Kinnunen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 20.9.2021. Kinnunen kuvailee itseään pitkänlinjan putkimieheksi ja hän on työskennellyt yrittäjänä noin 32 vuoden ajan. Hänen työtehtäviään Assemblinin Talotekniikkaurakoinnissa ovat muun muassa projektien hoito sekä esihenkilötehtävät.

LVI-Rakennusmestari Joonas Ahtonen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin LV-projektinhoitajaksi. Ahtonen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 11.10.2021: ”Mahtavaa päästä tähän porukkaan mukaan oppimaan itse uutta sekä tietysti tuomaan myös omaa osaamistani Assemblinille”, toteaa Joonas Ahtonen. Ennen Assemblinia Ahtonen on työskennellyt Bravida Finland Oy:ssä sekä LVI-Neloset Oy:ssä muun muassa projektihoitotehtävissä niin LV-urakoinnissa kuin sprinkleri-puolella.

Rakennusmestari (LVI) Otto Jäppinen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin IV-projektipäälliköksi. Jäppinen työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän aloittanut työtehtävässään 25.8.2021: ”On hienoa päästä mukaan energiseen ja tekevään porukkaan. Lähden innolla toteuttamaan mielenkiintoisia hankkeita ja ohessa kehittämään omaa osaamistani”, kertoo Otto Jäppinen. Ennen Assemblinia Jäppinen on työskennellyt IV-projektipäällikkönä Are Oy:ssä ja LVI-projektipäällikkönä Rakennusliike Lehto Oy:ssä.

LVI-insinööri Laura Jokinen on nimitetty Assemblin Oy:n Talotekniikkaurakointiin IV-projektipäälliköksi. Jokinen työskentelee Turun toimipisteessä ja hän aloittanut työtehtäväsään 9.11.2021. ”Mahtavaa päästä osaksi Turun toimipisteen porukkaa. On hienoa päästä työskentelemään kokeneiden ammattilaisten kanssa, ja samalla kehittää omaa osaamistani”, toteaa Laura Jokinen. Ennen Assemblinia Jokinen on työskennellyt Uudenkaupungin Rakennus-Putkitus Oy:ssä ja Vesijohtoliike Hilakari & Kumppani Oy:ssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Talotekniikka
Varsinais-Suomi
Ari Oksanen
ari.oksanen@assemblin.fi
Puh. 044 230 2384

LVI-urakointi
Etelä-Suomi
Teemu Karpasuo
teemu.karpasuo@assemblin.fi
Puh. 044 410 3720

Kuvat

Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä - tervetuloa uudet työkaverit!
Nimitysuutisia Assemblin Oy:ssä - tervetuloa uudet työkaverit!
Lataa
Juha Kinnunen
Juha Kinnunen
Lataa
Otto Jäppinen
Otto Jäppinen
Lataa
Laura Jokinen
Laura Jokinen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 300 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Osavuosikatsaus - Kannattavuuden kasvu jatkui ja saatujen tilausten määrä vahvistui11.11.2021 07:36:00 EET | Tiedote

Vuoden kolmannelle neljännekselle oli tunnusomaista kannattavuuden kasvun jatkuminen ja saatujen tilausten määrän vahvistuminen. Pyrimme kiihdyttämään panostustamme vihreään tekniikkaan sekä rakennusautomaatioon toteuttamalla muutamia strategisia yritysostoja, jotka antavat meille ainutlaatuisen aseman ja vahvistavat älykkäisiin ja vastuullisiin rakennuksiin liittyviä palveluitamme.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme