NoHo Partners Oyj

NoHo Partners ja Sikke Sumari yhteistyöhön – lämminhenkinen ja mutkaton Sikke's avautuu maaliskuussa

Jaa
Ravintoloitsija, kokki ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Eiran ja Punavuoren naapurustoon avautuvan ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta. Remontti ravintolan tiloissa on jo käynnissä.
Ravintoloitsija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta.
Ravintoloitsija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta.

Yrittäjäyhteistyö NoHo Partnersin strategian keskiössä

NoHo Partners julkisti marraskuussa 2018 uuden strategiansa, jonka keskiössä on ajatus yrittäjämäisestä intohimosta ja yhtiökumppanimallista.

- Tarjoamme kunnianhimoisille tekijöille parhaan mahdollisen toimintaympäristön ravintolan kehittämiseen, kertoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström. – Etsimme kumppaneita, joilla on vahva näkemys ja kokemus. Yhteistyö Sikke Sumarin kanssa on siitä erinomainen esimerkki.

- Yhteistyö NoHo Partnersin kanssa on käynnistynyt loistavasti. Minuun luotetaan ja saan rauhassa tehdä omannäköiseni ravintolan, Sikke Sumari puolestaan toteaa.

Sikke's tarjoaa puhdasta ja mutkatonta Sikken ruokaa

Sikke Sumarin ruokafilosofia on tuttu muun muassa lukuisista kotikokkaajien rakastamista keittokirjoista ja Virossa Muhun saarella sijaitsevasta Nami Namaste -tilausravintolasta. Vuonna 1995 Sumari perusti yhdessä puolisonsa kanssa Tony's Deli -ravintolan, jota pariskunta pyöritti vuosikymmenen verran.

- Sikke's tarjoaa puhdasta ja mutkatonta, selkeää ruokaa, Sumari linjaa. – Tyyliä voisi verrata Ruotsissa arvostettuun husmanskostiin, joka on laadukkaisiin paikallisiin ruoka-aineisiin perustuvaa perinteista ruokaa uusine muunnoksineen. Käytämme aina sesongin parhaita raaka-aineita. Menu tulee olemaan lyhyt ja vaihtumaan usein.

Sikellä ja Pipsalla yhteinen näkemys hyvästä ruoasta

- Uskon vahvasti Siken näkemykseen, ravintolan keittiömestari Pipsa Hurmerinta kertoo. – Ravintolatyö ei ollut suunnitelmissani, mutta kun Sikke soitti ja tarjosi tätä mahdollisuutta, halusin ehdottomasti mukaan.

Hurmerinnan mielestä kokin tehtävä on tehdä perusteltuja valintoja ja tarjota asiakkaille parhaista saatavilla olevista, eettisesti tuotetuista raaka-aineista taiten valmistettua ruokaa.

- Usein ruoka on sitä parempaa, mitä vähemmän sitä on käsitelty, yksinkertaista ruokaa arvostava Hurmerinta kuvailee.

- Pipsan kanssa meillä synkkaa loistavasti, ja ajattelemme hyvästä ruoasta samalla tavalla, toteaa puolestaan Sumari. – Sujuva yhteistyö on tärkeää. Nyt kokoan niin keittiöön kuin salin puolelle yhteen hiileen puhaltavaa perhettä, joka saa asiakkaan tuntemaan olonsa tervetulleeksi.

Tehtaankadun monipuolista ravintolakeskittymää täydentävän ravintolan lämminhenkisen sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Ilkka Mälkiäinen. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners, puh. +358 44 011 1989
Sikke Sumari, ravintoloitsija, Sikke's, puh. +358 40 901 0301

Kuvat

Ravintoloitsija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta.
Ravintoloitsija Sikke Sumari avaa maaliskuussa Sikke's-ravintolan yhdessä NoHo Partnersin kanssa. Ravintolan keittiömestarina debytoi kokki ja keittokirjailija Pipsa Hurmerinta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NoHo Partners Oyj
NoHo Partners Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Aasia, Friends & Brgrs ja Cock's & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 300 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee noin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj

Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa29.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

NoHo Partners Oyj NIMITYSUUTINEN 29.3.2023 KLO 9.00 Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa NoHo Partners on nimittänyt Toni Niemen Helsingin Messukeskuksen ravintoloiden operatiiviseksi johtajaksi 17.4.2023 alkaen. NoHo Partners vastaa Messukeskuksen ravintolatoimista heinäkuusta alkaen. Tonilla on monipuolinen kokemus Helsingin laadukkaimpien ravintolakokonaisuuksien johtamisesta muun muassa Savoyssa, Katajanokan Kasinolla sekä Finlandia-talossa, joiden lisäksi hän on toiminut Kanresta Oy:n johtoryhmän jäsenenä kehitysjohtajan tehtävissä. Toni siirtyy Messukeskukseen Hotel Kämpin Food & Beverage Directorin työtehtävistä. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron

NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa3.2.2023 13:00:00 EET | Tiedote

NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 3.2.2023 klo 13.00 NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa NoHo Partners Oyj julkistaa tilinpäätöstiedotteensa ajalta 1.1.–31.12.2022 torstaina 16.2.2023 noin klo 8.00, jonka jälkeen se on luettavissa osoitteessa www.noho.fi. Yhtiö järjestää tulosinfotilaisuuden tiedotusvälineille, analyytikoille ja sijoittajille samana päivänä klo 10.00-11:00 Ravintola Café Savoyssa (Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki). Tilaisuudessa NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström esittelee tilikauden tuloksen ja tärkeimmät tapahtumat sekä kertoo yhtiön liiketoiminnan nykytilasta ja näkymistä. Tulosinfo on lisäksi seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://noho.videosync.fi/q4-2022-result. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää verkon välityksellä. Tilaisuuden kieli on suomi, ja sen taltiointi on saatavilla yhtiön verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä. Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen klo

NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi18.1.2023 08:00:00 EET | Tiedote

NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 18.1.2023 KLO 8.00 NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi 1.7.2023 alkaen. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuonna 2024 tavoittelevan kannattavan kasvustrategian kulmakivistä. Yhtiön tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön, NoHo Eventsin, tavoitteena on johtava asema Pohjoismaissa. ”Suuret yleisötapahtumat, kuten kongressit, messut, konsertit ja isot urheilutapahtumat ovat ravintolaliiketoiminnalle hyvin kannattava ja kehittyvä markkina. Tähän segmenttiin ole

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye