NoHo Partners Oyj

NoHo Partners laajentaa lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinaan – Pihka-ravintolat ja K-Kampus yhtiön ravintolaportfolioon

Jaa
NoHo Partners laajentaa ravintolatoimintaansa kasvavaan ja kehittyvään lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinaan. Ravintolayhtiö perustaa Juuri Yhtiöt Oy:n kanssa yhteisyrityksen, joka operoi jatkossa neljää Pihka-henkilöstöravintolaa sekä Tapahtumatalo Bankia. Lisäksi NoHo Partners vastaa K-ryhmän uuden päätoimitalo K-Kampuksen ravintola-, kokous- ja tapahtumapalveluista.
NoHo Partners näkee lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinassa kannattavia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Kuva: Pekka Kastari
NoHo Partners näkee lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinassa kannattavia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Kuva: Pekka Kastari

Pihka-ravintoloiden hankinta sekä K-Kampuksen ravintolatoiminta ovat NoHo Partnersille merkittäviä avauksia uuteen, kasvavaan markkinaan.

- Lounas- ja työpaikkaruokailu on mielenkiintoisessa murrosvaiheessa. Se edustaa kahden miljardin kakullaan lähes puolta ravintolasyömisen kokonaisarvosta, ja näemme markkinan premiumisaatiossa potentiaalia. Laadun ja brandin merkitys korostuu samassa tahdissa, kun kuluttajien laatutietoisuus kasvaa. Markkinaan syntyy nähdäkseni pelikenttää kilpailla myös muilla keinoin kuin perinteisesti on toimittu hinta ja tehokkuus edellä, kertoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Laatua ja elämyksellisyyttä arkiruokailuun

Korkealaatuisesta lähiruokatarjonnastaan tunnetut lounasravintolat Pihka Ruoholahti, Lintulahti, Meclu ja Kalasatama tulevat osaksi NoHo Partnersin ravintolaportfoliota syyskuun alusta alkaen. Uusi perustettava yhtiö Pihka Oy tulee satsaamaan vahvasti myös tapahtuma-, kokous- ja catering-toimintaan.

- Suomalaiset panostavat entistä enemmän laadukkaaseen lounasruokailuun. Lounas ei ole enää vain suoritus, vaan se voi olla myös elämys. Myös yritykset ovat alkaneet satsata henkilöstönsä lounaskokemuksiin, joilla nähdään olevan positiivinen vaikutus työhyvinvointiin, kertoo Juuri Yhtiöiden ravintoloitsija ja toimitusjohtaja Ilja Björs.

Pihka Oy:n johtoon astuvat Björsin lisäksi keittiötoimenjohtaja Antti Ahokas ja ravintolatoimenjohtaja Maija Ahokas.

- Björs yrittäjänä ja Ahokkaat osakkaina ovat tehneet merkittävän uran lounasravintolamarkkinassa ja rakentaneet erittäin arvostetun ja menestyksekkään Pihka-brandin, jolla on erottauduttu kasvottomien linjaruokaloiden joukossa. Ilja on alalla tunnustettu visionääri, jonka tueksi pystymme nyt tarjoamaan isomman yhtiön resurssit konseptin skaalaamiseen, Vikström sanoo.

Pihkan ruokafilosofia perustuu kansainvälisesti tunnustetun ravintola Juuren oppeihin. Kaiken tekemisen ytimessä on vastuullisesti ja kestävästi tuotettu ruoka, jossa on korkea käsityöaste.

- Maku. Alkuperä. Intohimo. Siinä on toimintamme kulmakivet. Haluamme tuoda herkullisuuden arkiruokailuun, terveellisyyttä unohtamatta. Panostamme paikallisiin, puhtaisiin raaka-aineisiin, lähiluomutuotteisiin sekä omaan leipomotoimintaan. Jokainen ravintolamme on yksilöllinen – itsensä ja asiakkaidensa näköinen, Björs sanoo.

Ravintolapalveluja yli 1 800 K-ryhmäläiselle

NoHo Partners valittiin Helsingin Kalasatamaan kesäkuussa nousseen K-ryhmän päätoimitalo K-Kampuksen ravintola-, kokous- ja tapahtumapalvelujen tuottajaksi. Sekä tekniikaltaan että palveluiltaan Suomen älykkäin toimitalo kokoaa pääkaupunkiseudulta yli 1 800 K-ryhmäläistä saman katon alle. Lisäksi toimitalo palvelee kattavasti K-ryhmän eri sidosryhmiä. NoHo Partnersin laaja brandiportfolio mahdollistaa monipuolisten makuelämysten ja ravintolapalvelujen tuottamisen lukuisiin eri tarpeisiin ja tilanteisiin, arkilounaasta aina edustusruokailuun saakka.

- Näemme lounasruokamarkkinassa ison kasvumahdollisuuden ja segmentin, jossa voimme erottautua laadulla ja paikallisuudella, ja sitä kautta parantaa myös toimistotalojen työntekijäkokemusta. Vaikka tämän markkinan marginaalit ovat tiukempia, vastaavasti toiminnan käyttöaste ja kulurakenne ovat hyvin ennustettavissa, mikä luo hyvät edellytykset myös kannattavalle liiketoiminnalle, Vikström kiteyttää.

Lisätiedot:
Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989
Ilja Björs, toimitusjohtaja, Juuri Yhtiöt Oy, puh. +358 40 585 2100

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan's Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock's & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2018 liikevaihto oli 323,2 miljoonaa euroa ja käyttökate 28,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 500 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. NoHo Partnersin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllisti tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivustot: www.ravintola.fi ja www.royalravintolat.fi
Smile Henkilöstöpalvelut: www.smilepalvelut.fi

Avainsanat

Kuvat

NoHo Partners näkee lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinassa kannattavia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Kuva: Pekka Kastari
NoHo Partners näkee lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinassa kannattavia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia. Kuva: Pekka Kastari
Lataa
Pihka Oy:n johtoon astuvat ravintolatoimenjohtaja Maija Ahokas, Juuri Yhtiöiden toimitusjohtaja ja ravintoloitsija Ilja Björs ja keittiötoimenjohtaja Antti Ahokas. Kuva: Pekka Kastari
Pihka Oy:n johtoon astuvat ravintolatoimenjohtaja Maija Ahokas, Juuri Yhtiöiden toimitusjohtaja ja ravintoloitsija Ilja Björs ja keittiötoimenjohtaja Antti Ahokas. Kuva: Pekka Kastari
Lataa
Pihka on tunnettu myös monipuolisista kokoustarjoiluistaan.Kuva: Pekka Kastari
Pihka on tunnettu myös monipuolisista kokoustarjoiluistaan.Kuva: Pekka Kastari
Lataa
Pihka on tunnettu myös monipuolisista kokoustarjoiluistaan. Kuva: Pekka Kastari
Pihka on tunnettu myös monipuolisista kokoustarjoiluistaan. Kuva: Pekka Kastari
Lataa
Pihka Meclu. Kuva: Pekka Kastari
Pihka Meclu. Kuva: Pekka Kastari
Lataa
Pihka Meclu. Kuva: Pekka Kastari
Pihka Meclu. Kuva: Pekka Kastari
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NoHo Partners Oyj
NoHo Partners Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana Nasdaq Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 250 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Aasia, Friends & Brgrs ja Cock's & Cows. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 300 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Yhtiö tavoittelee noin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuoden 2024 loppuun mennessä. Yhtiön visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolayhtiö.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj

Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa29.3.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

NoHo Partners Oyj NIMITYSUUTINEN 29.3.2023 KLO 9.00 Toni Niemi siirtyy Hotel Kämpistä johtamaan NoHo Partnersin ravintolatoimia Helsingin Messukeskuksessa NoHo Partners on nimittänyt Toni Niemen Helsingin Messukeskuksen ravintoloiden operatiiviseksi johtajaksi 17.4.2023 alkaen. NoHo Partners vastaa Messukeskuksen ravintolatoimista heinäkuusta alkaen. Tonilla on monipuolinen kokemus Helsingin laadukkaimpien ravintolakokonaisuuksien johtamisesta muun muassa Savoyssa, Katajanokan Kasinolla sekä Finlandia-talossa, joiden lisäksi hän on toiminut Kanresta Oy:n johtoryhmän jäsenenä kehitysjohtajan tehtävissä. Toni siirtyy Messukeskukseen Hotel Kämpin Food & Beverage Directorin työtehtävistä. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron

NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa3.2.2023 13:00:00 EET | Tiedote

NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 3.2.2023 klo 13.00 NoHo Partnersin Q1-Q4 2022-tulosinfo torstaina 16.2.2023 klo 10.00 Ravintola Café Savoyssa NoHo Partners Oyj julkistaa tilinpäätöstiedotteensa ajalta 1.1.–31.12.2022 torstaina 16.2.2023 noin klo 8.00, jonka jälkeen se on luettavissa osoitteessa www.noho.fi. Yhtiö järjestää tulosinfotilaisuuden tiedotusvälineille, analyytikoille ja sijoittajille samana päivänä klo 10.00-11:00 Ravintola Café Savoyssa (Eteläesplanadi 14, 00130 Helsinki). Tilaisuudessa NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström esittelee tilikauden tuloksen ja tärkeimmät tapahtumat sekä kertoo yhtiön liiketoiminnan nykytilasta ja näkymistä. Tulosinfo on lisäksi seurattavissa suoran webcast-lähetyksen kautta osoitteessa https://noho.videosync.fi/q4-2022-result. Tilaisuuden aikana kysymyksiä voi esittää verkon välityksellä. Tilaisuuden kieli on suomi, ja sen taltiointi on saatavilla yhtiön verkkosivuilla myöhemmin samana päivänä. Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen klo

NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi18.1.2023 08:00:00 EET | Tiedote

NoHo Partners Oyj SIJOITTAJAUUTINEN 18.1.2023 KLO 8.00 NoHo Partners Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu Helsingin Messukeskuksen pääravintoloitsijaksi 1.7.2023 alkaen. Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus, jonka järjestämissä kotimaisissa sekä kansainvälisissä tapahtumissa vierailee vuosittain noin miljoona kävijää. Messukeskuksen ravintolatoiminnan kokonaismyynti on noin 15 miljoonaa euroa vuodessa. Yhteistyö Messukeskuksen kanssa lukeutuu suuriin kaupunkihankkeisiin, jotka muodostavat yhden NoHo Partnersin 400 miljoonan euron liikevaihtoa vuonna 2024 tavoittelevan kannattavan kasvustrategian kulmakivistä. Yhtiön tapahtumiin ja elämyksiin keskittyvän liiketoimintayksikön, NoHo Eventsin, tavoitteena on johtava asema Pohjoismaissa. ”Suuret yleisötapahtumat, kuten kongressit, messut, konsertit ja isot urheilutapahtumat ovat ravintolaliiketoiminnalle hyvin kannattava ja kehittyvä markkina. Tähän segmenttiin ole

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye