NoHo Partners Oyj

NoHo Partners vastaamaan Helsingin Narinkkatorin uuden elokuva- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista

Jaa

Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu vastaamaan Helsingin ytimeen nousevan elokuvateatteri- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista. Vanhaan linja-autoasemaan Narinkkatorille suunniteltu keskus tarjoaa laadukkaita elokuvakokemuksia, ravintolaelämyksiä ja tapahtumia. Hankkeella halutaan vahvistaa Helsingin asemaa vetovoimaisena kulttuurikaupunkina.

Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Kuva: Ilona Studios
Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Kuva: Ilona Studios

Hankkeen tavoitteena on tehdä Narinkkatorin alueesta entistä kiinnostavampi kaupunkilaisille, turisteille ja muille kaupungissa vieraileville. Tiloihin on suunnitteilla kolme elokuvasalia sekä persoonallisia ravintoloita ja baareja, jotka paitsi tukevat elokuvateatterikokemusta, myös virkistävät pääkaupungin ruokakulttuuria.

NoHo Partners tulee vastaamaan keskuksen ravintolatoiminnan ja elokuvaruokailun lisäksi myös Lasipalatsinaukion puolelle suunnitellun lasipaviljongin tapahtumatoiminnasta. Monipuolinen tila luo mainiot puitteet erilaisille kulttuuri- ja elokuvatapahtumille sekä muille tilaisuuksille.

Hankkeesta vastaavan Ilona Studiosin hallituksen puheenjohtaja Ari Tolppanen uskoo, että hankkeeseen on onnistuttu löytämään parhaat mahdolliset partnerit.

– NoHo Partnersin laaja-alaisella osaamisella saamme toteutettua keskukseen elämyksellisiä ravintola- ja kahvilapalveluja sekä muistettavia tapahtumia, jotka sekä syventävät elokuvakokemusta että tarjoavat uutta koko kaupungin ravintolakulttuurille. Laadukkaat palvelut, viihtyvyys, elokuva-aiheinen miljöö ja korkeatasoinen ohjelmisto vievät elokuvateatterikokemuksen aivan uudelle tasolle, Tolppanen toteaa.

– On kunnia olla mukana näin merkittävässä hankkeessa elävöittämässä koko Helsingin kaupunkikulttuuria. Satsaaminen isoihin ravintola- ja tapahtumahankkeisiin on osa kannattavan kasvun strategiaamme ja tämä yhteistyö tukee tavoitteitamme loistavasti, NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström sanoo.

Keskuksen rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kesän 2020 aikana ja saattaa ne loppuun syksyllä 2021. Helsingin kaupunkiympäristölautakunta käsittelee hankkeen viimeisimpiä suunnitelmia kokouksessaan 5.11.2019.

– Kilpailu kaupunkilaisten ajasta ja huomiosta kasvaa jatkuvasti. Kotisohvalta kaupungille lähtö vaatiikin nyt entistä kiinnostavamman, kokonaisvaltaisemman ja kilpailukykyisemmän konseptin. Uskon, että tällä uudella keskuksella voimme saavuttaa tämän, Vikström toteaa.

Hankkeen takana ja elokuvaoperaattorina toimivan Ilona Studiosin omistavat CapManin perustajiin kuuluva Ari Tolppanen, kasvuyrityssijoituksissa profiloitunut Mikko Leino, elokuvatuotantoyhtiö Bufo sekä Suomen toiseksi suurin elokuvateatteriketju Bio Rex Cinemas. Suunnitelman mukaan kiinteistöomistajana tulee toimimaan Amos Rex -taidemuseon omistava Föreningen Konstsamfundet.

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989

Ari Tolppanen, hallituksen puheenjohtaja, Ilona Studios Oy, puh. +358 50 040 7343, info@ilonastudios.fi

Kuvat

Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Kuva: Ilona Studios
Vanha linja-autoasemarakennus ja Lasipalatsinaukio heräävät uuteen eloon elokuvateatteri- ja ravintolahankkeen myötä. Kuva: Ilona Studios
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NoHo Partners Oyj
NoHo Partners Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock’s & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2018 liikevaihto oli 323,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7,2 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 500 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivustot: www.ravintola.fi ja www.royalravintolat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj

NoHo Partners ostaa hittiketju Friends & Brgrsin ja lanseeraa Suomen ensimmäisen “cloud kitchenin”: kolmessa vuodessa 30-50 ravintolaa, tavoite nousta Suomen johtavaksi hampurilaisbrändiksi ja digitaalisen ravintolamyynnin markkinajohtajaksi12.2.2020 09:45:00 EETTiedote

Ravintolayhtiö NoHo Partners panostaa nopeasti kasvavaan pikaruokamarkkinaan ostamalla enemmistön laatuburgereistaan tunnetusta Friends & Brgrsista. Tavoitteena on kasvattaa Friends & Brgrsista lähivuosina valtakunnallinen 30–50 ravintolan kokonaisuus. Kasvun tueksi yhtiö lanseeraa Suomen ensimmäisen ”cloud kitchenin”, joka vastaa ruoan kasvavaan digitaaliseen ostamiseen.

Mediakutsu: NoHo Partnersin tiedotustilaisuus ke 12.2.2020 klo 9.306.2.2020 10:00:00 EETKutsu

NoHo Partners Oyj järjestää keskiviikkona 12.2.2020 tiedotustilaisuuden median edustajille klo 9.30 alkaen. Tilaisuudessa julkistetaan yrityskauppa, jolla nähdään olevan merkittäviä vaikutuksia Suomen ravintolamarkkinaan. Aika: Keskiviikko 12.2.2020 klo 9.30 Paikka: NoHo Partnersin toimisto, osoite Aleksanterinkatu 46 A 2. krs, 00100 Helsinki Paikalla tilaisuudessa ovat toimitusjohtaja Aku Vikström sekä varatoimitusjohtaja Jarno Suominen. Tilaisuuden jälkeen (noin klo 10.30) tarjolla on lounas sekä mahdollisuus haastatella yhtiön edustajia. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan maanantaihin 10.2.2020 klo 14.00 mennessä NoHo Partnersin viestintään Sanna Oinoselle, sanna.oinonen@noho.fi. Tilaisuus järjestetään suomen kielellä. Lämpimästi tervetuloa! NoHo Partners Oyj Jakelu: STT Info Keskeiset tiedotusvälineet www.noho.fi NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme