NoHo Partners Oyj

NoHo Partnersin johtoryhmän jäsenet tekevät yhtiöön 1,2 miljoonan euron sijoituksen

Jaa

Ravintolayhtiö NoHo Partners Oyj:n johtoryhmän jäsenet ovat tehneet merkittävän sijoituksen yhtiöön ostamalla yhteensä 150 000 kappaletta eli 1,2 miljoonan euron arvosta yhtiön osakkeita.

Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Löyly on yksi NoHo Partnersin noin 220 ravintolasta.
Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Löyly on yksi NoHo Partnersin noin 220 ravintolasta.

Osakkeiden ostot eivät ole sidottuja kannustin- tai palkkiojärjestelmiin. Järjestely koskee NoHo Partnersin koko johtoryhmää ja sen kymmentä jäsentä. 

- On poikkeuksellista, että koko johtoryhmä tekee omalla rahallaan näin merkittävän sijoituksen yhtiöön. Se alleviivaa johtomme sitoutumista ja luottamusta yhtiömme arvonluontiin. Strategiamme etenee aikataulussa, ja tämän joukkueen kanssa on luottavainen olo viedä tarinaamme eteenpäin, kertoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström. 

NoHo Partnersin johtoryhmään kuuluvat:

Aku Vikström, toimitusjohtaja, johtoryhmän puheenjohtaja
Juha Helminen, kansainvälisten liiketoimintojen johtaja, toimitusjohtajan sijainen
Jarno Suominen, talousjohtaja
Perttu Pesonen, kehitysjohtaja
Anne Kokkonen, henkilöstöjohtaja
Benjamin Gripenberg, liiketoimintajohtaja, Ruokaravintolat pk-seutu 
Tanja Virtanen, liiketoimintajohtaja, Ruokaravintolat muu Suomi 
Eemeli Nurminen, liiketoimintajohtaja, Yökerhot ja viihde pk-seutu
Paul Meli, liiketoimintajohtaja, Yökerhot ja viihde muu Suomi
Tero Kaikkonen, liiketoimintajohtaja, Fast Casual

Jakelu:
STT Info
Keskeiset tiedotusvälineet
www.noho.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aku Vikström, toimitusjohtaja, NoHo Partners Oyj, puh. +358 44 011 1989

Kuvat

Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Löyly on yksi NoHo Partnersin noin 220 ravintolasta.
Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Löyly on yksi NoHo Partnersin noin 220 ravintolasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NoHo Partners Oyj
NoHo Partners Oyj
Postiosoite: Hatanpään valtatie 1 B (Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 2)
33100 Tampere

NoHo Partners Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu noin 220 ravintolaa Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Yes Yes Yes, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Cock’s & Cows. NoHo Partners Oyj:n vuoden 2018 liikevaihto oli 323,2 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7,2 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 4 500 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. NoHo Partnersin osakkuusyhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oyj työllisti tilikauden 2018 aikana noin 10 000 työntekijää.

NoHo Partners -yrityssivut: www.noho.fi
NoHo Partners -kuluttajasivustot: www.ravintola.fi ja www.royalravintolat.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NoHo Partners Oyj

NoHo Partners vastaamaan Helsingin Narinkkatorin uuden elokuva- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista1.11.2019 09:00:00 EETTiedote

Ravintolayhtiö NoHo Partners on valittu vastaamaan Helsingin ytimeen nousevan elokuvateatteri- ja ravintolakeskittymän ravintolapalveluista. Vanhaan linja-autoasemaan Narinkkatorille suunniteltu keskus tarjoaa laadukkaita elokuvakokemuksia, ravintolaelämyksiä ja tapahtumia. Hankkeella halutaan vahvistaa Helsingin asemaa vetovoimaisena kulttuurikaupunkina.

NoHo Partners laajentaa lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinaan – Pihka-ravintolat ja K-Kampus yhtiön ravintolaportfolioon5.8.2019 10:00:00 EESTTiedote

NoHo Partners laajentaa ravintolatoimintaansa kasvavaan ja kehittyvään lounas- ja henkilöstöravintolamarkkinaan. Ravintolayhtiö perustaa Juuri Yhtiöt Oy:n kanssa yhteisyrityksen, joka operoi jatkossa neljää Pihka-henkilöstöravintolaa sekä Tapahtumatalo Bankia. Lisäksi NoHo Partners vastaa K-ryhmän uuden päätoimitalo K-Kampuksen ravintola-, kokous- ja tapahtumapalveluista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme