HMD Global

Nokia 2.2 -älypuhelinten myynti alkaa tänään Suomessa

Jaa

Nokia 2.2 -älypuhelin tarjoaa viimeisimmät tekoäly- ja Android-kokemukset edullisessa paketissa. Uutuuspuhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 119 euroa.

HMD Global tuo alan tuoreimmat nnovaatiot kaikkien ulottuville. Nokia 2.2 -älypuhelimessa on tekoälyä hyödyntävä hämäräkuvaus, puhelimen aktivoiva kasvojentunnistus, Google Assistant -puheohjausnäppäin sekä päivittyvä Android-käyttöjärjestelmä.

”Nokia 2.2 -älypuhelin on erinomainen ja kustannustehokas valinta laajalle joukolle kuluttajia. Esimerkiksi koululaisille puhelin tarjoaa viimeisimpien tekoäly- ja Android-kokemusten lisäksi 5.71 tuuman HD+-näytön, jolla videosisältö toistuu kirkkaana. Yrityskäyttäjät puolestaan arvostavat hyvän hinta-laatu-suhteen lisäksi puhelimeen säännöllisesti tulevia turva- ja käyttöjärjestelmäpäivityksiä”, kertoo HMD Globalin Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela.

Tekoäly mahdollistaa hyvälaatuisten kuvien ottamisen hämärässäkin Nokia 2.2 -älypuhelimella. Kamera ottaa samanaikaisesti useita kuvia, jotka edistykselliset algoritmit yhdistävät yhdeksi kuvaksi parhaalla valaistuksella, suuremmalla määrällä yksityiskohtia ja vähemmällä kohinalla. HDR-kuvaus tallentaa kuvien värit kirkkaina ja elävinä.

Nokia 2.2 on hintaluokkansa ensimmäisiä älypuhelimia, jossa on näytön avaava biometrinen kasvojentunnistus ja Google Lens -älykameratoiminto. Toisin kuin muut saman hintaluokan puhelimet Nokia 2.2 -älypuhelimen kasvojentunnistus käyttää syväoppimista hyödyntäviä algoritmeja ja kasvojen ilmeistä oppivaa tunnistusta, mikä tekee tunnistamisesta turvallisen.

Nokia 2.2 -puhelimessa on reunasta reunaan ulottuva kirkas, 5,71 tuuman HD+-näyttö, jossa on huomaamaton selfie-lovi. Vaikka Nokia 2.2 -puhelimessa on mahdollisimman suuri näyttö, se mahtuu edelleen taskuun ja puhelinta on helppo käyttää yhdellä kädellä. Tehoa puhelimeen antaa neliytiminen MediaTek A22 CPU -prosessori, joka on suunniteltu optimoimaan puhelimen akunkulutusta niin että akku kestää käyttöä koko päivän.

Puhelimessa on viimeisin Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä, ja siihen tulevat kuukausittaiset turvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja kahdeksi vuodeksi käyttöjärjestelmäpäivitykset, joista ensimmäinen on tuleva Android Q. Kuten kaikki muutkin Nokia-älypuhelimet, Nokia 2.2 vain paranee aikaa myöten tarjoten tuoreen käyttökokemuksen pidempään.

Nokia 2.2 on saatavilla mustana. Lisäksi puhelimen voi helposti muuttaa omannäköisekseen vaihdettavilla ja kauniisti kiiltävillä Nokia Xpress-on -kuorilla, jotka on valmistettu yhtä laadukkaasti kuin puhelimen myyntipaketissa oleva kuori. Nokia Xpress-on -vaihtokuorien värivaihtoehdot ovat pinkki, jäänsininen ja metsänvihreä.

Lisätietoja medialle

Ossi Korpela
Pohjois-Euroopan liiketoimintajohtaja, HMD Global Oy
Puh. 050 482 4109
Sähköposti: ossi.korpela@hmdglobal.com

HMD Global on Nokia-puhelinten koti, jonka pääkonttori on Espoossa. HMD Global muotoilee ja markkinoi älypuhelin- ja peruspuhelinvalikoimaa, joka on kohdennettu useille eri kuluttajaryhmille ja joka tarjoaa puhelimia useissa eri hintakategorioissa. Innovointiin ja korkeaan laatuun sitoutunut HMD Global Oy on Nokia-puhelinten ja -tablettien lisensoija yksinoikeudella, www.hmdglobal.com.

Nokia on Nokia-yhtymän rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut Googlen tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

Google Assistant on saatavilla valikoituina kieliversioina. Saatavuuden voi tarkistaa täältä

Kuvien tallennus Google Kuvat -palveluun edellyttää Google-tiliä ja internet-yhteyttä.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

HMD Global
HMD GlobalTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HMD Global

KORJATTU TIEDOTE: Uudet Nokia-puhelimet tarjoavat eri käyttäjäryhmille aivan uudenlaisia kokemuksia5.9.2019 18:31:06 EEST | Tiedote

KORJAUS LOPUSSA: Nokia 7.2 -puhelimen muistiversiot ovat 4GB/64GB ja 6GB/128GB (EI 6GB/64GB). Nokia 7.2 ja Nokia 6.2 vievät keskihintaisten puhelinten käyttökokemuksen täysin uudelle tasolle. HMD Global tuo uutuuksia myös peruspuhelinvalikoimaan esittelemällä korkean kestävyysluokituksen vaatimukset täyttävän Nokia 800 Tough -puhelimen ja tämän päivän tarpeisiin päivitetyn klassikkomalli Nokia 2720 Flip -peruspuhelimen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme