Pohjola Rakennus Oy Häme

Nokian uuden kerrostalon nimikilpailun voittaja selvillä

Jaa

Nokian keskustaan nousevan kerrostalon nimi on selvillä. Asunto Oy Nokian Tetris valikoitui tiukassa nimikilpailussa uuden asunto-osakeyhtiön nimeksi.

Pohjola Rakennus Oy Hämeen ja Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen järjestämään kerrostalon nimeämiskilpailuun tuli yhteensä huimat 657 nimiehdotusta. Voittajaksi valikoitui tuomariston yksimielisellä päätöksellä Asunto Oy Nokian Tetris.

”Nimikilpailun suosio ylitti odotuksemme. Joukossa oli monta hyvää ja innostavaa ehdotusta, joten tuomaristo oli vaikean tehtävän edessä. Päädyimme Asunto Oy Nokian Tetris-nimeen, koska se kuvaa erinomaisesti kohteen julkisivua. Tetris-nimiehdotusta tuli yhteensä kuusi kappaletta, joista arvottiin yksi onnellinen voittaja.”, Pohjola Rakennus Oy Hämeen myyntipäällikkö Minna Huumo kertoo päätöksen taustoista. Voittaja saa palkinnoksi nimi-ideastaan Suomi100-juhlavuoden teemaan sopivan tuotepaketin.

”Muut yli 600 ehdotusta eivät mene hukkaan, vaan ne toimivat inspiraation lähteenä tulevissa hankkeissa”, Huumo painottaa.

Asunto Oy Nokian Tetriksen ennakkomarkkinointi alkaa loka-marraskuussa 2017. Kohteessa on 99 uutta kotia, joiden koot vaihtelevat 27,5 m2 yksiöistä 136 m2 nelikkoihin.

Lisätietoja:

Miikka Routama, Pohjola Rakennus Oy Häme, toimitusjohtaja, p. 044 751 0291, miikka.routama@pohjolarakennus.fi


Juha Metsälä, Pohjola Rakennus Group PRG Oy, konsernijohtaja, p. 041 4590 600, juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Häme
Voimakatu 18
33100 TAMPERE

020 7759 600, pohjola@pohjolarakennus.fihttp://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Häme on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Häme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme