Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Nora Birkman Neunstedt till affärsrelationsutvecklare på KOSEK

Dela

KOSEK satsar för sin del i ännu bättre tillvaratagande av Karlebyregionens mångsidiga potential, och har utnämnt för detta syfte Nora Birkman Neunstedt till affärsrelationsutvecklare fr.o.m. 1.1.2022.

Nora Birkman Neunstedt
Nora Birkman Neunstedt

Till Noras uppgifter ingår att främja samarbetet med KOSEKs intressenter så väl lokalt, nationellt som internationellt. Nora ansvarar dessutom som KOSEKs representant tillsammans med flera övriga organisationer och utbildningsanstalter för ordnandet av Kokkola Material Week, som detta år arrangeras redan för tionde gången.

Till utbildningen är Nora politices magister, med specialisering i medling och konflikthantering. Hon har under de senaste tio åren verkat i diverse uppgifter inom nätverksskapande och främjande av mångsektoriellt samarbete inom den offentliga, privata och tredje sektorn både i Skandinavien och Ryssland. Senast har Nora arbetat som KOSEKs representant i Future Cleantech Solutions -projektet, som främjade Kvarkenregionens hållbara utveckling och samarbete cleantechföretag emellan.

Mer information:

Nora Birkman Neunstedt
Affärsrelationsutvecklare
044-7809091
nora.birkman.neunstedt@kosek.fi

Bilder

Nora Birkman Neunstedt
Nora Birkman Neunstedt
Ladda ned bild

Om

Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK
Kauppatori 5
67100 KOKKOLA

06 824 3400https://www.kosek.fi

Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK on Kokkolan kaupungin ja Perhon kunnan omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö.

KOSEK palvelee yrityksiä kaikissa niiden vaiheissa perustamisesta kasvuun ja kansainvälistymiseen, sekä mahdolliseen omistajanvaihdokseen saakka.

Palvelumme ovat maksuttomia kaikille Kokkolan ja Perhon alueella toimiville yrityksille.

KOSEK – yrityksesi kumppani kaikissa käänteissä.

***

Karlebynejdens Utveckling Ab KOSEK är ett närings- och utvecklingsbolag som ägs av Karleby stad och Perho kommun.

KOSEK betjänar företag i alla skeden; då man vill grunda ett företag, då det växer och då man vill etablera internationell verksamhet och ända fram till ett eventuellt ägarskifte.

Våra tjänster är avgiftsfria för alla företag som är verksamma i Karleby- och Perhoregionen.

KOSEK – ditt företags kompanjon i alla vändningar. 

Följ Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kokkolanseudun Kehitys Oy, KOSEK

Gränslösa samarbeten inom Kvarkenregionen – lättare än någonsin30.11.2021 14:30:00 EET | Tiedote

Det finns konkret hjälp till de företagare som vill nätverka och göra affärer på andra sidan Kvarken. Faktum är att möjligheterna är större än någonsin tack vare projektet Future Cleantech Solutions som jobbat med att föra svenska och finska bolag samman. – Det har aldrig varit lättare att samarbeta över gränserna, säger Triinu Varblane, landsprojektledare i Finland. – Potentialen för företagare är stor, säger Peter Hedman, övergripande projektledare.

Välkommen till lansering av den första näringslivsguiden för Kvarkenregionen23.11.2021 15:18:58 EET | Tiedote

Future Cleantech Solutions är ett Interreg Botnia Atlantica-projekt som jobbar med förändring, innovation och nätverk inom näringslivet i Kvarkenregionen. Under tre år har vi i projektet jobbat tillsammans med att föra samman lokala små och medelstora företag med aktuella stora investeringar och etableringar i Kvarkenregionen. Det har resulterat i en guide för att lyckas med gränsöverskridande samarbete.

Hybridevenemanget Kokkola Material Week överträffade alla förväntningar18.11.2021 16:30:00 EET | Tiedote

Hybridevenemanget Kokkola Material Week som inleddes den 15 november i Tullpackhuset samlade över 630 intresserade av kemiindustri, bioekonomi, batteriteknologi och aktuell forskning och utvecklingsutsikter. I år ordnades Kokkola Material Week som ett hybridevenemang i Karleby. De avgiftsfria evenemangen i anslutning till konferensen var öppna för alla, endera i Tullpackhuset och Karleby stadshus eller via livestream. Publikdagen i köpcentret Chydenia ställdes in på grund av det försämrade coronaläget i regionen. Coronapassen kontrollerades av deltagarna i seminariedagarna och den nya praxisen ordnades på ett smidigt sätt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum