Nordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing hankkii 70 % VKP Holding Oy:stä

Jaa

Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen 70 % osakeosuuden hankkimisesta suomalaisesta VKP Holding Oy:stä ("VKP"). Kajaanissa pääkonttoriaan pitävä VKP Group toimii katto- ja vedeneristysurakoitsijana. VKP Groupissa työskentelee 75 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on yhdeksän (9) miljoonaa euroa. Hankinta laajentaa yhdessä olemassa olevien asennuspalveluidemme kanssa kattopalveluiden maantieteellistä kattavuutta Suomen markkinoilla.

VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita
VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita

VKP Holding Oy on konsernin emoyhtiö ja omistaa kokonaan Vesikattopalvelu Kajaani Oy:n, Vesikattopalvelu Kuusamo Oy:n and Vesikattopalvelu Nurmes Oy:n. Yhtiön toimintaan kuuluvat erilaiset katto- ja vedeneristyspalvelut ja yhtiö on erikoistunut erityyppisiin kattosaneerauksiin sekä huoltopalveluihin. Hankinta on osa Nordic Waterproofingin strategiaa tuote- ja palveluvalikoiman laajentamiseksi.

Kaupan odotetaan toteutuvan 1. heinäkuuta 2022. NW:llä on optio ostaa loput 30 prosenttia osakkeista kahdessa erässä, ensimmäinen vuonna 2024 ja toinen vuonna 2026.Hankinta rahoitetaan Nordic Waterproofingin nykyisillä rahoitusjärjestelyillä. Hankinnalla odotetaan olevan pientä positiivista vaikutusta Nordic Waterproofingin osakekohtaisiin tuloksiin vuonna 2022 Asennuspalvelut -segmentissä.

"Liiketoimintamme on kasvanut hyvin usean vuoden ajan ja tämä on luonnollinen askel kehityksen tehostamiseksi," kertoo VKP Holding Oy:n edellinen pääomistaja Petri Kemppainen.

“VKP on luonnollinen hankinta alueella, jossa meillä on alhainen markkinaosuus. Olemme tyytyväisiä voidessamme vahvistaa asennuspalveluidemme asemaa tällä alueella, sanoo NW Suomen toimitusjohtaja Esa Mäki.

"Nordic Waterproofingin strategia on kasvaa sekä orgaanisesti että yritysostoin. Hankkimalla VKP:n laajennamme kattopalvelutarjontaamme Suomessa. Olemme iloisia siitä, että VKP:n johto jatkaa vähemmistöosakkaana ja toivotamme uudet suomalaiset kollegamme tervetulleiksi Nordic Waterproofingille”, sanoo Nordic Waterproofing Groupin konsernijohtaja Martin Ellis.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Per-Olof Schrewelius
talousjohtaja ja sijoittajasuhteet
Puh: +46 707 82 79 58
e-mail: pos@nordicwaterproofing.com

Kuvat

VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita
VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Waterproofing Suomi
Nordic Waterproofing Suomi
Rälssitie 6
01510 Vantaa

http://www.nwsuomi.fi

Nordic Waterproofing on yksi johtavista toimijoista Pohjois-Euroopan vedeneristysmarkkinoilla. Yritys tarjoaa laadukkaita vedeneristystuotteita ja -ratkaisuja Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Belgiassa, Alankomaissa, Puolassa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa. Nordic Waterproofing tarjoaa myös asennuspalveluita kokonaan omistamissaan tytäryhtiöissä Suomessa, osaomisteisessa tytäryhtiössään Norjassa sekä osaomisteisissa franchise-yrityksissä Tanskassa. Yritys markkinoi tuotteitaan ja ratkaisujaan useilla brändeillä, joista kaikilla on pitkä historia ja joista useimmat ovat vedeneristysalan vakiintuneimpien ja tunnetuimpien brändien joukossa omilla markkinasegmenteillään, kuten Mataki, Trebolit, Phønix Tag Materialer, Kerabit, Byggpartner, SealEco, Distri Pond, SPT-Painting, SeiKat, Taasinge Elementer, RVT, Urban Green ja Veg Tech. Nordic Waterproofing Holding AB on listattu keskisuurten yritysten segmenttiin Nasdaq Stockholmissa pörssikoodilla NWG.

Lisätietoa: www.nordicwaterproofing.com

VKP Holding Oy lyhyesti

VKP Group toimittaa katto- ja vedeneristyspalveluita ja sen pääkonttori on Kajaanissa. VKP Holding Oy on konsernin emoyhtiö ja omistaa kokonaan Vesikattopalvelu Kuusamo Oy:n, Vesikattopalvelu Kajaani Oy:n and Vesikattopalvelu Nurmes Oy:n. Yhtiön toimintaan kuuluvat erilaiset kattoasennus- ja vedeneristyspalvelut. VKP:llä on 75 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on yhdeksän (9) miljoonaa euroa.

Lisätietoa: Palvelevaa kattourakointia - Vesikattopalvelu

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Waterproofing Suomi

Nordic Waterproofing hankkii 75 % Rakennusliike Ripatti Oy:stä14.7.2021 12:59:49 EEST | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on hankkinut 75 % suomalaisesta Rakennusliike Ripatti Oy:stä ("Ripatti"). Nurmijärveläinen Ripatti on erikoistunut julkisivurakentamiseen sekä ohutmetallin profilointiin ja työstöön erikoisuutenaan RipRap-räystäselementti ja -turvakaide. Ripatilla työskentelee 30 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on seitsemän miljoonaa euroa. Hankinta laajentaa kattopalveluidemme tarjoamaa Suomen markkinassa.

Nordic Waterproofing hankkii 80 % suomalaisesta nestemäisiä lattiapinnoitteita urakoivasta E. Voutilainen Oy:stä20.5.2021 14:00:00 EEST | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on hankkinut 80 % suomalaisesta E. Voutilainen Oy:stä ("Voutilainen"). Imatralainen yritys urakoi nestemäisiä lattiapinnoitteita pääosin Itä-Suomessa. Voutilaisella työskentelee noin 15 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on noin 1.9 miljoonaa euroa. Hankinta täydentää konserniyhtiömme SPT-Painting Oy:n palveluvalikoimaa ja vahvistaa asemaamme Suomen lattiapinnoitusmarkkinassa.

Nordic Waterproofing on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen puuelementtitoimittajan Seikat Oy:n hankinnasta10.3.2021 14:33:54 EET | Tiedote

Nordic Waterproofing Group on allekirjoittanut sopimuksen suomalaisen Seikat Oy:n (”Seikat”) hankinnasta. Yritys suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja asentaa kertopuisia (15 – 24-metrisiä) suurkattoelementtejä teollisuusrakennuksiin, varastohalleihin, julkisiin rakennuksiin ja liikekiinteistöihin. Seikat työllistää 21 henkilöä ja vuotuinen liikevaihto on noin neljä miljoonaa euroa. Päätoimipiste sijaitsee Seinäjoen Ylistarossa. Yrityskauppa on osa NW:n kestävän kehityksen ja puurakentamisen edistämisen strategiaa. Tulo Suomen elementtimarkkinoille on merkittävä askel jalanjälkemme ulottamiseksi Tanskan ja Norjan markkinoiden ulkopuolelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme