Norrhydro Group Oyj

Norrhydro Group Oyj:n kutsu medialle, analyytikoille ja sijoittajille tilinpäätöksen julkistustilaisuuteen perjantaina 17.2.2023

Jaa
Norrhydro Group Oyj julkistaa vuoden 2022 tilinpäätöksensä 17.2.2023 noin klo 8.00. Julkistustilaisuus järjestetään klo 10.00.

Tilaisuudessa Norrhydro Group Oyj:n toimitusjohtaja Matias Parviainen ja talousjohtaja Hanne Sarajärvi esittelevät ja kommentoivat vuoden 2022 tulosta. Tilaisuus on suomenkielinen ja sen voi katsoa suoratoistona osoitteessa: https://norrhydro.videosync.fi/tulosjulkistus-2022

Esitysmateriaali ja tallenne ovat saatavilla tilaisuuden jälkeen yhtiön verkkosivuilla:

https://www.norrhydro.com/fi/sijoittajasivut.

Tilinpäätöksen julkistamista edeltävä hiljainen kausi on 18.1.–17.2.2023.

Norrhydro Group Oyj

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Matias Parviainen

puh. 0400 175107

matias.parviainen@norrhydro.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Norrhydro Group Oyj
Norrhydro Group Oyj
Ratavartijankatu 2
96101 Rovaniemi

https://www.norrhydro.com

Norrhydro Group Oyj lyhyesti

Norrhydro on vuonna 1985 perustettu suomalainen liikkeenohjauksen edelläkävijä sekä energiatehokkaiden hydraulisylinterien tarjoaja ja järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut korkealaatuisiin, räätälöityihin ja energiatehokkaisiin hydraulisylintereihin ja vaativiin lineaarisiin liikkeenohjausjärjestelmiin sekä liikkuviin kalustoihin. Yhtiöllä on yli 35 vuoden kokemus asiakkaan tarpeisiin räätälöityjen hydraulisylintereiden ja lineaaristen liikkeenohjausjärjestelmien kehittämisestä ja valmistamisesta kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Yhtiön vuoden 2021 liikevaihto oli 24,7 miljoonaa euroa, käyttökate (EBITDA) 3,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,2 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Norrhydro Group Oyj

Norrhydro elää kuten opettaa – energiatehokasta hydrauliikkaa valmistava uusi tehdas Rovaniemellä hyödyntää uraauurtavasti aurinkovoimaa ja säästää energiaa22.3.2022 09:00:00 EET | Tiedote

Norrhydron uusi tuotantolaitos Rovaniemellä edistyy aikataulussa ja 14.3. juhlistettiin perinteen mukaan vesikaton valmistumista eli harjakaisia. Myös katolle tulevat aurinkopaneelit ja hukkalämmön talteenottolaitteisto ovat jo asennusvalmiina. Hankkeessa on otettu ympäristö ja kestävä kehitys uraauurtavasti huomioon joka käänteessä. Vastuullisilla ja tehokkailla energiaratkaisuilla saadaan toiminnasta mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa. Yhteistyökumppaneina toimivat Napapiirin Energia ja Vesi Oy sekä Oomi Oy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme