Nortal Oy

Nortal laajentaa ja avaa toimipisteen Jyväskylään

Jaa

Monikansallinen it-alan palvelu- ja konsultointiyritys Nortal laajentaa toimintaansa ja avaa Suomen viidennen toimipisteensä Jyväskylään. Uuteen toimipaikkaan keskitetään erityisesti datan, modernin ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden osaamista tukemaan kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita matkalla kohti digitaalista liiketoimintaa.

Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.

Sijainnista riippumaton toimintamalli, jossa hajautetut kansainväliset tiimit toimivat etäyhteyksiä hyödyntäen, on ollut Nortalissa käytössä jo vuosia. Näin tehdään myös pilvipalveluita ja ohjelmistoja kehittävissä asiakashankkeissa, joissa on mukana asiantuntijoita useista eri maista. Nortalin uusi Jyväskylän toimipiste tulee toimimaan aktiivisena osana Nortalin Euroopan ja Yhdysvaltojen osaajaverkostoa. Yrityksen asiakkaita Suomessa ovat mm. DNA, Lindström, Neste, Outokumpu, Terveystalo ja Verohallinto.

”Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat ja parhaiten soveltuvat teknologiat paikasta riippumatta. Monikansallinen tiimityö on ollut meille arkipäivää jo vuosia, joten paikasta riippumatonta työkulttuuria ei ole tarvinnut pandemian vuoksi luoda”, kertoo Nortalin pilvipalveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Rönkkö. 

”Kilpailu it-alan kovista osaajista on tiukkaa, joten on luonnollista laajentaa fyysisiä toimipisteitämme sinne, mistä asiantuntijoita on saatavilla nyt ja myös jatkossa. Jyväskylässä on erinomaista, kansainvälisen luokan it-osaamista ja Jyväskylän korkeakouluissa koulutetaan tulevaisuuden tähtiä koko ajan lisää”, Jyväskylässä itsekin asuva Rönkkö lisää ja jatkaa: ”Uuden toimipisteemme kautta voimme tarjota Nortalin tuleville keskisuomalaisille työntekijöille paitsi mielenkiintoisia koti- ja kansainvälisiä projekteja, myös inspiroivaa yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta lähellä kotia”.

Nortalin toimipiste avataan Yrityskampus Crazy Towniin osoitteessa Kauppakatu 39. Nortalin pilviteknologiaosaajien lisätarve vuoden 2021 aikana on 10—20 henkilöä. 

Nortal Oy:n Suomen toimistot sijaitsevat Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Maailmanlaajuisesti Nortalilla on nyt 19 toimistoa, joissa työskentelee yhteensä yli 1 000 asiantuntijaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Petri Rönkkö, Nortal Oy, Liiketoimintajohtaja, Pilvipalvelut, +358407282385, petri.ronkko@nortal.com

Kuvat

Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nortal Oy
Nortal Oy
Mikonkatu 15 A 3. krs
00100 Helsinki

http://nortal.com/fi

Suomessa jo 35-vuotisen historian omaava Nortal on monikansallinen it-alan palvelu- ja konsultointiyritys. Ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen tähdäten Nortal luo datapohjaisia liiketoimintasovelluksia ja -prosesseja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiö työllistää yli 1 000 asiantuntijaa 8 maassa, ja sen asiakaskuntaan kuuluu maailman johtavia telekommunikaatio-, rahoitus-, teollisuus-, logistiikka-, energia- ja terveydenhuoltoalan yrityksiä sekä valtiohallinnon organisaatioita. Nortal-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 86 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nortal Oy

Nortal Suomi vahvistaa johtoryhmäänsä rekrytoimalla IT-alan täsmäosaamista16.12.2021 09:31:45 EET | Tiedote

Strategia- ja IT-alan konsultti Nortal on nimittänyt julkishallinnon liiketoimintayksikön vetäjäksi suurten julkisen ja yksityisen sektorin asiakkuuksien kehittämiseen erikoistuneen Mikko Pitkäsen. Yhtiön strategian mukaisten modernien toimitusmallien ja vahvan liiketoiminta-arvon ratkaisujen tuottamiseksi on Nortaliin perustettu uusi positio, Chief Seamless Officer, jonka ottaa haltuunsa palveluliiketoiminnan kehittäjänä toiminut Asko Ahtiainen. Pitkänen siirtyy Nortaliin Elisalta ja Ahtiainen CGI:ltä.

Tilojen hallinnasta apua terveydenhoidon kustannuksiin22.9.2021 08:00:23 EEST | Tiedote

Informaatioteknologiayritys Nortal on sopinut suomalaisen julkisomisteisen sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-yhtiön 2M-IT:n kanssa hankkeesta, jolla tuotetaan sairaanhoitopiirien tilaresurssien hallintajärjestelmä. Asiakas- ja potilastietojärjestelmistä riippumattomaksi tuotannonohjausjärjestelmäksi rakennettava ratkaisu tulee aluksi tukemaan Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien toimintaa ja asiakaspalvelua. Tilojen hallinnan tarkoitus on optimoida sairaaloiden ja terveyskeskusten olemassa olevat tilat ja resurssit siten, että terveydenhoidon asiakkaat saisivat kaikki tarvitsemansa hoidot ja palvelut mahdollisimman sujuvasti ja tilojen käyttöastetta saataisiin nostettua.

Suomalainen verotusjärjestelmä ehdolla maailman parhaiten toteutetuksi jättihankkeeksi8.9.2021 10:16:12 EEST | Tiedote

Projektijohtamisen kansainvälinen kattojärjestö International Project Management Association (IPMA) on nimennyt Verohallinnon Valmis-hankkeen ehdolle vuoden 2021 parhaiten toteutetuksi megaluokan IT-projektiksi. Paikan kolmen parhaan joukossa jo varmistaneen Verohallinnon järjestelmäuudistuksessa oli mukana strategisen digitaalisen liiketoiminnan konsultti Nortal yhdessä FAST Enterprisen kanssa vuosien 2013–2020 aikana. Suomalaisprojekti kilpailee maailman parhaan projektin tittelistä yhdessä iranilaisen öljykenttäohjelmiston ja intialaisen sähkönsiirtojärjestelmän kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme