Nortal Oy

Nortal laajentaa ja avaa toimipisteen Jyväskylään

Jaa

Monikansallinen it-alan palvelu- ja konsultointiyritys Nortal laajentaa toimintaansa ja avaa Suomen viidennen toimipisteensä Jyväskylään. Uuteen toimipaikkaan keskitetään erityisesti datan, modernin ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden osaamista tukemaan kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita matkalla kohti digitaalista liiketoimintaa.

Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.

Sijainnista riippumaton toimintamalli, jossa hajautetut kansainväliset tiimit toimivat etäyhteyksiä hyödyntäen, on ollut Nortalissa käytössä jo vuosia. Näin tehdään myös pilvipalveluita ja ohjelmistoja kehittävissä asiakashankkeissa, joissa on mukana asiantuntijoita useista eri maista. Nortalin uusi Jyväskylän toimipiste tulee toimimaan aktiivisena osana Nortalin Euroopan ja Yhdysvaltojen osaajaverkostoa. Yrityksen asiakkaita Suomessa ovat mm. DNA, Lindström, Neste, Outokumpu, Terveystalo ja Verohallinto.

”Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat ja parhaiten soveltuvat teknologiat paikasta riippumatta. Monikansallinen tiimityö on ollut meille arkipäivää jo vuosia, joten paikasta riippumatonta työkulttuuria ei ole tarvinnut pandemian vuoksi luoda”, kertoo Nortalin pilvipalveluliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Rönkkö. 

”Kilpailu it-alan kovista osaajista on tiukkaa, joten on luonnollista laajentaa fyysisiä toimipisteitämme sinne, mistä asiantuntijoita on saatavilla nyt ja myös jatkossa. Jyväskylässä on erinomaista, kansainvälisen luokan it-osaamista ja Jyväskylän korkeakouluissa koulutetaan tulevaisuuden tähtiä koko ajan lisää”, Jyväskylässä itsekin asuva Rönkkö lisää ja jatkaa: ”Uuden toimipisteemme kautta voimme tarjota Nortalin tuleville keskisuomalaisille työntekijöille paitsi mielenkiintoisia koti- ja kansainvälisiä projekteja, myös inspiroivaa yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta lähellä kotia”.

Nortalin toimipiste avataan Yrityskampus Crazy Towniin osoitteessa Kauppakatu 39. Nortalin pilviteknologiaosaajien lisätarve vuoden 2021 aikana on 10—20 henkilöä. 

Nortal Oy:n Suomen toimistot sijaitsevat Jyväskylän lisäksi Helsingissä, Oulussa, Turussa ja Uudessakaupungissa. Maailmanlaajuisesti Nortalilla on nyt 19 toimistoa, joissa työskentelee yhteensä yli 1 000 asiantuntijaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Petri Rönkkö, Nortal Oy, Liiketoimintajohtaja, Pilvipalvelut, +358407282385, petri.ronkko@nortal.com

Kuvat

Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Nortalin Jyväskylän toimipiste tarjoaa erityisesti pilviteknologiaosaajille mahdollisuuksia myös kansainvälisiin hankkeisiin.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nortal Oy
Nortal Oy
Mikonkatu 15 A 3. krs
00100 Helsinki

http://nortal.com

Suomessa jo 35-vuotisen historian omaava Nortal on monikansallinen it-alan palvelu- ja konsultointiyritys. Ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen tähdäten Nortal luo datapohjaisia liiketoimintasovelluksia ja -prosesseja niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Yhtiö työllistää yli 1 000 asiantuntijaa 8 maassa, ja sen asiakaskuntaan kuuluu maailman johtavia telekommunikaatio-, rahoitus-, teollisuus-, logistiikka-, energia- ja terveydenhuoltoalan yrityksiä sekä valtiohallinnon organisaatioita. Nortal-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 86 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nortal Oy

Nortal uudistaa johtoaan Suomessa31.5.2021 10:00:00 EEST | Tiedote

Monikansallisen it-alan palvelu- ja konsultointiyritys Nortalin hallitus on nimittänyt Nortal Oy:n toimitusjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi BBA Harri Vepsäläisen, 46. Digia Oyj:n Intelligent Solutions -palvelualueen liiketoimintajohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä toiminut Harri Vepsäläinen aloittaa uudessa työssään syyskuun alussa. Siihen saakka Nortalin väliaikaisena toimitusjohtajana toimii konsernin johtoryhmän jäsen Andre Krull.

Virossa testattiin kansainvälistä koronaturvallisen matkustamisen sovellusta3.2.2021 10:02:00 EET | Tiedote

Virolaisen IT-talo Nortalin ja kansainvälisen asiantuntijaverkoston yhdessä kehittämälle SimplyGo-matkustussovellukselle toteutettiin onnistunut testi mannertenvälisessä lentoliikenteessä. Digitaalista potilastietojärjestelmää hyödyntävää sovellusta testattiin lentomatkustajien negatiivisen COVID-19-tuloksen ja muiden maahantulovaatimusten täyttämisen osoittamisessa. Testi tehtiin yhteistyössä kansainvälisen ilmailualan teknologiatoimittajan SITA:n kanssa.

Nortal ostaa saksalaisen IT-konsulttiyhtiö Schützen10.9.2020 08:30:00 EEST | Tiedote

Monikansallinen liiketoiminnan ja IT-alan konsultti ja ohjelmistotoimittaja Nortal on saanut päätökseen yrityskaupan, jossa se ostaa saksalaisen strategiakonsultti- ja ohjelmistoyhtiö Schützen. Kauppa vahvistaa Nortalin asemaa Euroopassa kasvattaen yhtiöstä yli 1000 ammattilaisen digitaalisen muutoksen maailmanlaajuiseksi konsulttitaloksi. Nortal tulee kehittämään laajentuvia Saksan toimintojaan myös suomalaisen osaamisen avulla.

Korjattu ingressi/ Nortal kasvatti liikevaihtoaan 86 miljoonaan euroon vuonna 201925.6.2020 13:13:15 EEST | Tiedote

Monikansallinen liiketoiminnan ja IT-alan konsultti ja ohjelmistotoimittaja Nortalin kansainvälinen liikevaihto vuonna 2019 kasvoi 29 % edellisvuoteen verrattuna ollen nyt 86 miljoonaa euroa. /// Korjattu po. Käyttökate (EBITDA) oli 11,4 miljoonaa euroa. Myös Suomessa Nortalin toiminta oli tilikauden aikana kannattavaa ja yhtiö perusti uusia liiketoimintayksiköitä tulevaisuuden kasvua tukemaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme