Fitbit

Nosta tavoitetasoa uuden Fitbit Ionicin kanssa: adidas-malliston älykello on on huippuluokan treeniseuraa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille

Jaa

Ainutlaatuinen adidas Train -sovellus tuo Ionic-älykellon mukana valmennuskokemuksen, jolla voi kehittää kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Tyylikäs adidas-kellotaulu ja uintiin soveltuva ranneke täydentävät Ionicin kevyttä rakennetta ja muotoilua. Älykellossa on jopa viiden päivän akunkesto [1], kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet, alan johtava GPS-teknologia sekä jatkuva syke- ja harjoitusseuranta.

Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.

SAN FRANCISCO – 27. helmikuuta 2018 – Fitbit (NYSE: FIT), johtava puettavan teknologian toimittaja on tänään julkistanut Fitbit Ionic: adidas edition™ -älykellon, joka tarjoaa kaikentasoisille kuntoilijoille ja urheilijoille apua suorituskyvyn kehittämiseen juoksuun keskittyneen harjoittelun keinoin. Fitbitin ja adidaksen useita vuosia kestäneen yhteistyön ensimmäinen konkreettinen tuote julkistettiin viime vuonna. Fitbit Ionic: adidas edition -älykelloon kuuluvat kaikki Ionicin kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet. Niiden lisäksi nyt julkistettu älykello tarjoaa ainutlaatuisen adidas coaching -valmennuskokemuksen adidas Train -sovelluksella, joka on kehitetty yhteistyössä adidaksen suorituskyvyn asiantuntijoiden kanssa. Sovellus tarjoaa älykellon näytöllä kuusi harjoitusta, jotka kehittävät kehon koostumusta, voimaa ja nopeutta. Muita Fitbit Ionic: adidas edition -älykellon ominaisuuksia ovat mm.

  • Kaksisävyinen hengittävä ranneke musteensinisenä tai jäänharmaana hopeanvärisellä alumiinikuorella
  • adidaksen räätälöidysti suunnittelema kellotaulu, jonka innoittajana ovat urheilijoiden kilpailunumerot. Kellotaulu on tarjolla neljässä eri värissä.

Fitbit Ionic: adidas edition -älykello on nyt ennakkomyynnissä Fitbit.com -verkkokaupassa. Se tulee jälleenmyyjien valikoimiin maailmanlaajuisesti maaliskuun 19. päivä 2018. 

Kehitä suorituskykyäsi adidas Train -harjoituksilla

Fitbit Ionic: adidas edition -älykellon ominaisuuksiin kuuluu adidas Train -sovellus: kuusi älykellon näytöltä seurattavaa harjoitusta, jotka sopivat täydentämään erilaisia harjoitusohjelmia ja kehittävät kestävyyskuntoa, voimaa ja liikkuvuutta. Jokainen harjoitus on huolella suunniteltu adidaksen suorituskyvyn asiantuntijoiden tiimissä, jossa on pitkä kokemus kehon liikkeisiin perustuvasta movement-based training -menetelmästä. Sovelluksen harjoitukset keskittyvät erityisesti tiettyihin ydinliikkeisiin, joista on saatu merkittävää apua juoksijoiden ja yleisurheilijoiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Fitbit Ionic: adidas edition -älykellon adidas Train -sovellus ohjaa ja neuvoo liikesarjat vaihe vaiheelta, jotta harjoitus tehdään oikein. Ohjeet ovat saatavilla ranteessa koska tahansa ja missä tahansa, joten saat ne vaivattomasti mukaan harjoitusrutiiniisi. Harjoituksiin kuuluu:

  • Dynaaminen lämmittely, jonka aikana keho lämpiää ja valmistautuu varsinaiseen harjoitukseen (5 min.)
  • Power Pace - harjoitus auttaa kehittämään elastisuutta ja voimaa sekä saamaan treenistä irti tehoa (10 min.)
  • Metabolic-harjoitus auttaa kehittämään nopeutta ja buustaa aineenvaihduntaa (15 min.)
  • Juoksun aktivointi -harjoitus edistää lantion, keskivartalon ja ylävartalon vakautta (5 min.)
  • Strong Strides -harjoitus vahvistaa juoksussa tarvittavaa lihasvoimaa (10 min.)
  • Post Run Stretch eli juoksun jälkeinen venyttely varmistaa, että keho alkaa palautua harjoituksesta. Se pitää sisällään lyhyitä ja helppoja palauttavia venytyksiä (5 min)

”Uusi upea versio ensimmäisestä varsinaisesta älykellostamme tarjoaa urheilijoille ja liikkujille ainutlaatuisen valmennuskokemuksen ja mahdollisuuden saavuttaa oma huippunsa. Uusi älykello on kehitetty yhteistyössä johtavan terveyttä, hyvinvointia ja kuntoilua edistävän puettavan teknologian toimijan ja urheilualan huippubrändin kanssa”, sanoo Fitbitin markkinointijohtaja Tim Rosa.

”Fitbit Ionicin jopa viiden päivän akunkesto, alan johtava GPS ja kehittyneet terveys- ja kuntoiluominaisuudet yhdistyvät nyt adidaksen asiantuntijoiden kehittämään kehon liikkeisiin perustuvaan movement-based training -menetelmään. Uusi älykellomme tarjoaa käyttäjilleen luokkansa parhaat välineet suorituskykytavoitteiden saavuttamiseen.” 

Fitbit Ionic -kokemuksen kaikki hyödyt

Fitbit Ionic: adidas edition -älykellossa on kaikki kehittyneet Fitbit Ionicin ominaisuudet: jopa viiden päivän akunkesto [1], alan johtava GPS, kehittynyt jatkuva PurePulse® -sykeseuranta ja vesitiiviys 50 metrin syvyyteen saakka. Siinä on erinomaiset juoksuominaisuudet, kuten Run Detect -juoksun tunnistus, juoksun aikaiset tauot ja kierrosajat tunnistavat Auto-Pause ja Auto-Lap -toiminnot ja cardio fitness level -kestävyyskunnon arvio (arvio maksimaalisesta hapenottokyvystä). Uudessa älykellossa on tallennustila musiikille ja Deezerin soittolistat [2], Fitbit Pay -lähimaksu [3]. Se seuraa automaattisesti aktiivisuutta ja unta sekä mahdollistaa yli 400 sovelluksen käytön ja lukuisat kellotauluvaihtoehdot Fitbitin sovellusgalleriasta.

”Koripallo on enemmän kuin mitä näet kentällä tapahtuvan”, sanoo Minnesota Timberwolves -koripallojoukkueen pieni laitahyökkääjä Andrew Wiggins. Hän on Fitbitin urheilijalähettiläs. ”Suuri osa kovasta työstä tehdään harjoituksissa: lukemattomia harjoitteita, kuntosalilla vietettyä aikaa, oikeaa ravintoa ja paljon unta. Hyödyn jo paljon Fitbit Ionicin käytöstä, mutta olen äärimmäisen innostunut harjoittelusta Fitbit Ionic: adidas edition -älykellon kanssa. Se auttaa kehittämään kestävyyttäni ja suorituskykyäni entistä paremmiksi.”

Hinta ja saatavuus

Fitbit Ionic: adidas edition -älykello on nyt ennakkomyynnissä Fitbit.com -verkkokaupassa hintaan 359,95 euroa. Se tulee jälleenmyyjien valikoimiin maailmanlaajuisesti maaliskuun 19. päivänä 2018. Fitbit Ionic: adidas edition -älykello on saatavilla kaksisävyisellä uinninkestävällä ja hengittävällä urheilurannekkeella joko musteensinisenä tai jäänharmaana. Ionic-älykellon jo myynnissä olevat lisävarusteet, muun muassa klassinen ranneke ja nahkainen Horween-ranneke, sopivat myös uuteen Fitbit Ionic: adidas edition -älykelloon.

[1] Laitteen käyttö ja muut tekijät vaikuttavat akun kestoon

[2] Edellyttää Deezer-tilauksen, joka on Fitbitin käyttäjille kolmen kuukauden ajalta maksuton

[3] Lähimaksun saatavuustiedot: https://www.fitbit.com/fitbit-pay/banks

Seuraa Fitbitiä Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja kerro kokemuksistasi. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Reetta Mikkola, p. 050 439 2761, reetta.mikkola@medita.fi

Kuvat

Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Lataa
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Lataa
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Lataa
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello.
Lataa
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello on kevyt ja ohut.
Uusi Fitbit Ionic: adidas edition -älykello on kevyt ja ohut.
Lataa
Koripalloilija Harrison Barnes hyötyy Fitbit Ionic adidas edition -älykellosta harjoituksissaan ja arjessaan.
Koripalloilija Harrison Barnes hyötyy Fitbit Ionic adidas edition -älykellosta harjoituksissaan ja arjessaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

About Fitbit, Inc. (NYSE: FIT)

Fitbit auttaa ihmisiä aktiivisemman elämän ja hyvinvoinnin tavoittelussa tuottamalla seurantatietoa, inspiraatiota ja ohjausta. Johtavana brändinä Fitbit suunnittelee tuotteita ja kokemuksia, joilla seurataan jokapäiväistä hyvinvointia ja kuntoa. Fitbitin monipuolisiin, palkittuihin tuotteisiin kuuluvat aktiivisuutta mittaavat Fitbit Surge™, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Alta HR™, Alta™, Fitbit Flex 2™, Fitbit One® ja Fitbit Zip®, älykello Fitbit Ionic™ ja langattomat Fitbit Flyer™-kuulokkeet sekä älyvaa´at  Fitbit Aria® ja Fitbit Aria 2™. Fitbitin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 45 000 myyntipisteessä ja 86 maassa. Fitbit-sovellusalusta perustuu yhteen maailman suurimmista sosiaalisista kuntoiluyhteisöistä sekä terveys- ja kuntoilutietokantaan. Se tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia, vinkkejä ja ohjausta, jotka perustuvat maailman laajimpaan kuntoiluaiheiseen sosiaaliseen verkostoon, terveys- ja kuntotietokantaan sekä vuorovaikutteisiin välineisiin, kuten Fitbit- ja Fitbit Coach -sovelluksiin, Guided Health -ohjattuihin terveysohjelmiin ja älykellojen Fitbit OS -käyttöjärjestelmään. Fitbit Health Solutions kehittää terveys-, kuntoilu- ja hyvinvointisovelluksia, jotka lisäävät suotuisia terveysvaikutuksia henkilöstölle ja sitoutumista hyvinvoinnin kehittämiseen sekä tuottavat etua työnantajille, terveyssuunnitelmille ja -järjestelmille.

Fitbit ja Fitbit-logo ovat Fitbit Inc:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä USA:ssa sekä muissa maissa. Lisätietoa Fitbitin tavaramerkeistä osoitteessa www.fitbit.com/legal/trademark-list. Yhteistyökumppaneiden tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

About adidas AG

adidas on maailman johtava urheiluvarusteiden toimittaja. Sen ydinbrändit ovat adidas ja Reebok. Pääkonttori toimii Saksan Herzogenaurachssa. Konserni työllistää 60 000 henkilöä eri puolilla maailmaa ja sen myynti oli vuonna 2016 noin 19 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fitbit

Fitbit julkaisee neljä uutta laitetta: Terveys ja kuntoilu yhä useamman ulottuville maailmanlaajuisesti7.3.2019 08:02:00 EETTiedote

Fitbit laajentaa Versa-tuoteperhettä Versa Lite Editionilla, Fitbitin edullisimmalla älykellolla. Aktiivisuusrannekkeet Inspire HR ja Inspire tarjoavat tärkeät, helppokäyttöiset ominaisuudet ja tyylikkään muotoilun kohtuuhintaan. Fitbit Ace 2 nyt vedenkestävänä uusilla värikkäillä lisävarusteilla tekee terveellisten elämäntapojen omaksumisesta hauskaa yli 6- vuotiaille lapsille.

Fitbit Charge 3 – Fitbitin aktiivisuusrannekkeiden ykkönen nyt parempi kuin koskaan20.8.2018 16:20:14 EESTTiedote

Fitbit Charge 3 tarjoaa ensiluokkaisen uintiinkin soveltuvan muotoilun sekä Fitbitin edistyksellisimmät terveys- ja kuntoiluominaisuudet, jotka tekevät siitä Fitbitin tähän mennessä älykkäimmän aktiivisuusrannekkeen – jopa seitsemän päivän akun kestolla.[1] Fitbit julkaisee unen laatua seuraavan Sleep Score beta -sovelluksen auttaakseen käyttäjiä ymmärtämään paremmin unensa laatua sekä lisää Charge 3:een veren suhteellista happipitoisuutta arvioivan SpO2-sensorin. Sen avulla voidaan seurata unihäiriöitä, jotka voivat viitata terveysongelmiin kuten uniapnea.

Fitbitin uusi älykello Fitbit Versa sopii kaikille13.3.2018 16:01:58 EETTiedote

Fitbitin kevyimmän älykellon tyylikäs muotoilu sekä terveys- ja kuntoiluominaisuudet vastaavat yksilöllisiin tarpeisiin, yhdellä latauksella jopa neljän päivän ajan (ii) – kohtuulliseen hintaan. Fitbit OS 2.0 -käyttöjärjestelmä mahdollistaa uudenlaisen henkilökohtaisten terveystietojen tarkastelun, Android-käyttäijlle viestien pikavastaukset älykellosta, vanhemmuutta tukevan Fitbit Labsin kehittämän sovelluksen ja Deezerin maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Versan ja Fitbit Ionicin käyttäjille. Fitbit julkaisee naisten terveyden seurantaan sovelluksen, joka auttaa naisia ymmärtämään yhteyksiä esimerkiksi kuukautisten, kierron hedelmällisten päivien, kokonaisterveyden ja hyvinvoinnin välillä.

Ensimmäinen Fitbit-käyttöjärjestelmän päivitys tuo Fitbit Ionic -älykelloon uusia sovelluksia ja entistä älykkäämmän käyttökokemuksen7.12.2017 08:00:00 EETTiedote

Fitbitin sovellusgalleria täydentyy uusilla maksuttomilla sovelluksilla tunnetuilta brändeiltä, Fitbitiltä ja kehittäjäyhteisöltä. Lisäksi tarjolle tulee yli 100 kellotaulua, joista saat olennaisen tiedon yhdellä silmäyksellä. Fitbitin tutkimus- ja kehitystiimin julkaisemat Fitbit Labs -sovellukset ja uudet kellotaulut motivoivat Fitbit-laitteiden käyttäjiä ja kannustavat heitä positiiviseen muutokseen. Ne myös edistävät innovatiivisuutta. Fitbitin ja Deezerin yhteistyö tarjoaa maailmanlaajuisen offline-musiikkipalvelun Fitbit Ionic -älykelloon vuonna 2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme