Hartela

Nouse nosturilla Jätkäsaaren ylle

Jaa

Hartela on mukana rakentamassa uutta Helsinkiä Jätkäsaareen ja muille rakenteilla oleville tulevan kantakaupungin alueille. Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtuman merkeissä Hartela tuo tontilleen henkilönostimen, jolla tarjotaan nosturikyytejä korkeuksiin aina 50 metriin asti Asuntomessujen kävijöille lauantaina ja sunnuntaina.

Nosturivuoroja on tarjolla messukävijöille lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. klo 15-17 välisenä aikana. Vuoroja nostimeen voi varata tontilta molempina päivinä klo 10-14. Nosturi nousee säävarauksella. Kyyti kestää n. 20 minuuttia ja mukaan mahtuu kerralla viisi henkilöä. Vuorot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Maan tasalla on mahdollisuus katsoa maisemia myös virtuaalilaseilla. Nosturi löytyy Atlantinkadun ja Bahamankadun risteyksestä.

- Haluamme tarjota yleisölle mahdollisuuden kurkistaa jo etukäteen millaisia maisemia tulevan 16-kerroksinen asuinkohteemme Jätkäsaaren Pollarin korkeuksista näkyy. Kun Pollari valmistuu parin vuoden päästä, se tulee olemaan alueen korkein asuinrakennus, kertoo Hanne Miettinen Hartelasta.

Hartela rakentaa yhteisölliseen Jätkäsaareen modernin kerrostalokorttelin vuoteen 2020 mennessä, jonka ensimmäiseksi rakennukseksi nousee komea Jätkäsaaren Pollari. Jätkäsaaren alueesta on tulossa eläväinen asuinalue, jossa yhdistyvät merellisyys sekä kantakaupungin palvelut.

- Olemme innoissamme näin rakennuttajan näkökulmasta Helsingin uudenlaisista aluehankkeista ja modernia kaupunkielämää edistävien ratkaisujen tukemisesta. Tulevaisuudessa Helsingin uusilla alueilla nähdään kattopuutarhoja, erilaisia yhteisöllisiä yhteistiloja ja yhteiskäyttöisiä kortteliautoja. Tämä antaa myös meille luovuutta suunnitella ja kehittää uudenlaisia asumisen konsepteja, iloitsee Miettinen.

Lisätietoja:

Viestintäsuunnittelija

Tiia Krook

Hartela Etelä-Suomi Oy

tiia.krook@hartela.fi

p. 040 825 5860

www.hartela.fi

www.hartela.fi/kaupunkielamaa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. 76-vuotias, suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Konserniin kuuluvat Turun ja Tampereen seudulla sekä Satakunnassa ja Länsi-Uudellamaalla toimiva Hartela Länsi-Suomi Oy, pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa sekä Lahdessa toimiva Hartela Etelä-Suomi Oy sekä Oulun talousalueella toimiva Hartela Pohjois-Suomi Oy. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Vihreän toimistorakentamisen lippulaiva Ilmalassa sai tunnustuksen26.9.2018 09:30:00 EESTTiedote

Ilmalan Asema -toimitilakiinteistön ekologiset ratkaisut ovat saaneet merkittävän kansainvälisen tunnustuksen. Hartelan kehittämälle ja rakentamalle toimitilarakennukselle on myönnetty LEED-ympäristösertifikaatin korkein ja harvinaisin Platina-luokitus. LEED-sertifikaatti on yhdysvaltalainen vihreiden kiinteistöjen sertifiointijärjestelmä, jonka avulla pyritään vähentämään rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme