Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Nummelan ABC:n polttonestejakelu avataan heinäkuun lopussa Prisman piha-alueelle

Jaa

Nummelan Prisman piha-alueelle parhaillaan rakenteilla oleva uusi jakelupiste saadaan käyttöön heinäkuun lopussa. Autopesupaikka avautuu syyskuun alussa ja sen yhteyteen tulee ilma- ja vesikaappi.

 Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n Nummelan Asemankadulla sijaitsevan ABC:n toiminta piti nykyisessä sijainnissaan lopettaa, koska se sijaitsee Nummelanharjun pohjavesialueella. Nyt uuden jakelupisteen rakennustyöt edistyvät vauhdilla ja uusi ABC-automaatti avataan heinäkuun lopussa. Vanha jakelupiste on siihen asti käytössäkertoo liikennemyymälä- ja polttonestekaupan toimialajohtaja Heikki Vottonen.

 Autopesupaikka ABC CarWash valmistuu syyskuun alussa ja sen kaksi pesukonetta tulevat hyödyntämään alan viimeisintä tekniikkaa. Lisäksi luvassa on pieni viihteellinen lisäelementti, josta kerrotaan lisää myöhemmin. Pesupaikan yhteydessä on myös ilma- ja vesikaappi autoilijoille, jatkaa Vottonen. 

Myös kahvinystävien palvelutarjonta Nummelassa paranee, sillä Prisma-keskuksessa sijaitsevan Rosson viereen tulee viihtyisä Presso-kahvila. Uusi Presso on tarkoitus avata syyskuun alkupuoliskolla, kertoo matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Riitta-Leena Rossi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Heikki Vottonen, toimialajohtaja market-, tavaratalo- ja liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, puh. 044 3205 600
Riitta-Leena Rossi, talousjohtaja, toimialajohtaja matkailu- ja ravitsemiskauppa, puh. 044 7705 702

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajistovaalien ehdokasasettelu alkaa – nyt on aika edistää uusia paikallistoiveita6.1.2020 19:58:24 EETTiedote

Nuorten liikkumisen mahdollistavat Ässäkentät, punalapputuotteet, Nosto-automaatit, laaja palveluvalikoima ja verkosto – osuuskauppa näkyy jo nyt monella tavalla asiakasomistajiensa arjessa. Mitä muuta osuuskaupan asiakasomistajat odottavat omalta kaupaltaan? Mikä rooli osuuskaupalla voisi olla läntisen Uudenmaan ja Salon seutukunnan kehityksessä? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n pian alkavissa vaaleissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme