Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Nummelan Prismaan asennettiin Nosto-käteisautomaatti

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n alueen ensimmäinen Nosto-käteisautomaatti asennettiin alkuviikosta Nummelan Prismaan, ja nyt se on toiminnassa.

S-ryhmä aloitti vuonna 2017 Otto-automaattien vaihtamisen Nosto-käteisautomaatteihin ja kaikki S-ryhmän toimipaikoissa olevat Otto-automaatit on vaihdettu Nosto-käteisautomaatteihin maaliskuun 2019 loppuun mennessä. S-ryhmä aikoo avata Nosto-käteisautomaatteja myös kokonaan uusiin sijainteihin. Myös SSO:lla on suunnitelmissa uusia paikkoja.

S-ryhmän toimipaikkojen käteisautomaateista hieman yli puolet on nyt Nosto-käteisautomaatteja. Otto-automaatit on korvattu Nosto-käteisautomaateilla jo HOK-Elannon, Varubodenin, Pirkanmaan, Hämeenmaan ja TOK:n alueilla. Nämä automaatit on otettu hyvin vastaan, ja niiden käyttö on monelta osin jopa ylittänyt ennusteet.

Käteisautomaattien käyttö on asiakkaalle samanhintaista, kuin muidenkin automaattien käyttö ja tarkka hinta riippuu asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta. Nosto-käteisautomaatin käyttö on yhtä helppoa ja turvallista, kuin muidenkin automaattien, ja siitä löytyy kaikki tutut ominaisuudet, kuten esim. käteisnosto ja saldotiedustelu. Erotuksena muihin automaatteihin, Nosto-käteisautomaatista saa nostettua myös 10 euron seteleitä.

- SSO:n suunnitelmissa on asentaa toimialueelleen noin 11 Nosto-käteisautomaattia. Olemme toivoneet myös useampaa uutta kohdetta, mutta niistä ei ole vielä varmuutta. Automaatit helpottavat asiakkaiden arkea, sillä vielä vuonna 2017 lähes joka kolmas asiakas maksoi käteisellä ruokakaupoissamme, kertoo SSO:n talousjohtaja Riitta-Leena Rossi.

Lisätiedot:
Riitta-Leena Rossi, talousjohtaja, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, puh. 044 7705 702

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Lohesta viihtyisä keskus täynnä arjen helppoja palveluja - ennakkotutustuminen asiakkaille 15.5.2019 klo 15-1916.4.2019 14:07:00 EESTTiedote

Lohjan keskustaan nousevaan Kauppakeskus Loheen tulee monipuolinen kattaus palveluita niin arkiseen asiointiin kuin muotiin, kauneuteen ja hemmotteluun. Vuokraustilanne on erinomainen, sillä yli 90 prosenttia tiloista on varattu. Paikallisten ihmisten kädenjälki herättää kauppakeskuksen eloon, kun yhteistyössä tehty taide valloittaa kauppakeskuksen seinillä. Kauppakeskukseen, sen tulevaan palvelutarjontaan ja taiteeseen pääsee ennakkoon kurkkaamaan 15.5.2019 klo 15-19. Virallisia avajaisia päästään juhlimaan 5. syyskuuta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme