Veikkaus

Nuorenparin kesäyllätys: Heti häiden jälkeen tuli 200 000 euroa Onnensanat-arvasta

Jaa

Häälahjarahoja tallettamassa ollut nuoripari päätti ostaa molemmille Onnensanat-arvan. Toisessa oli 200 000 euron voitto.

Onnensanat kuuluu Veikkauksen suosituimpiin raaputusarpoihin.
Onnensanat kuuluu Veikkauksen suosituimpiin raaputusarpoihin.

- Vaimo ajatteli että voi olla jonoa ja toimi onnnettarena. Siksi ostin meille molemmille ajankuluksi Onnensanat-arvan. Pidämme kumpikin niistä, sillä raaputtamisessa on eniten jännitettävää, kertoo tuore tämän kesän aviomies.

Herrasmiehenä hän antoi vaimon valita ensin arvan, ja otti sen mikä jäi.

- Siinähän se voitto sitten oli. Ensin kyllä luultiin, että summa on huomattavasti pienempi. Oli jäänyt muutama kirjain raaputtamatta, kertaa mies ikimuistoista tapahtumaan naureskellen.

Asuntolainan lyhentämisen jälkeenkin voittosummasta jää monenlaiseen mukavaa.

- Sinä haluat sen autotallin, miehen turvapaikan, kiusoittelee rouva.

- Ja sinä haluat satsata keittiöön, vastaa mies samalla mitalla.

Isommat unelmat ja harrastukset ovat yhteisiä. Niiden toteuttamiseen voitto antaa nyt aivan uudenlaisen mahdollisuuden. Niistä ei kuitenkaan ole tarpeen kertoa sen enempää muille; kymenlaaksolainen pariskunta uskoo vanhan sanalaskun mukaan onnen säilyvän kätkemällä.

- Tästä saatiin hyvä startti yhteiseen tulevaisuuteen. Koko perheen voimin nautittiin tarjoiluista, pariskunta kirjoitti vieraskirjaan.


Toimituksille tiedoksi: Voittajat eivät anna lisätietoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Onnensanat kuuluu Veikkauksen suosituimpiin raaputusarpoihin.
Onnensanat kuuluu Veikkauksen suosituimpiin raaputusarpoihin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on 1,9 miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme