Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Nuori Espoo Live tuo festaritunnelman Leppävaaran urheilupuistoon

Jaa

Espoon suurin nuorten ilmaistapahtuma Nuori Espoo Live kruunaa nuorten Espoo-päivän. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma on tänä vuonna ensi kertaa ulkoilmatapahtuma. Lauantaina 26.8. klo 16-22 Leppävaaran urheilupuistossa on tarjolla huippuartistien tähdittämä konsertti sekä mahdollisuus kokeilla monenlaisia harrasteita ja lajeja.

Nuori Espoo Liven Loop-lavalla loistavat Isac Elliot, Benjamin Peltonen, Alex Mattson, Noah Kin, Softengine ja espoolainen Pasa. Pienemmällä lavalla esittäytyvät pääkaupunkiseudun Rock Academyn nuorten omat bändit.

Urheilupuistoon ja urheilupuiston aukiolle levittäytyvä tapahtuma-alue tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia harrasteita ja lajeja; graffitimaalausta, tatuointia, skeittausta, TeqBallia, BMX:ää, kuplafutista, sumopainia, pomppulinnaa, kiipeilyä ja paljon muutakin kivaa. Oman lisänsä tapahtumaan tuovat Sello Meet&Greetit, joissa nuoret pääsevät tapaamaan idoleitaan.

Tapahtuman tarkempi aikataulu löytyy osoitteesta espoo.fi/nuoriespoo ja sivulta www.facebook.com/nuoriespoo > Tapahtumat > Nuori Espoo Live.

Tapahtuman järjestää Espoon kaupungin liikunta- ja nuorisopalvelut yhteistyökumppaneineen.


Lisätiedot medialle:
Nils Nordling +358 43 8257 239
nils.nordling@espoo.fi
nuorisotyökoordinaattori
Nuorisopalvelut / Espoon kaupunki

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme