Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuorille helpotusta joukkuelajien peleihin

Jaa

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä päätti 30.3., että Pohjanmaan alueella joukkueurheilussa alle 18-vuotiaat nuoret voivat pelata harjoituspelejään alueen sisällä ilman yleisöä.

Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa sekä ulkoliikuntapaikoilla on siis sallittua järjestää alle 18-vuotiaiden ottelutoimintaa ilman yleisöä. Ottelutapahtumien osallistujamäärää ei ole rajattu, mutta yleisöä ei saa paikalle tulla.

Vaasan kaupungin hallinnoimia sisäliikuntatiloja ovat urheilukeskus, urheiluhalli, Silverian liikuntatilat, Teeriniemen väestönsuoja, koulujen liikuntasalit sekä uimahalli.

Koronakoordinaatioryhmän päätös koskee pelejä Pohjanmaalla eli sairaanhoitopiirin 13 kunnan alueella. Peleihin ei saa tulla osallistujia muualta Suomesta eikä Pohjanmaan alueelta saa osallistua alueen ulkopuolisiin peleihin.

Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta on myös edelleen sallittua kaupungin liikuntatiloissa enintään kymmenen hengen osallistujamäärällä.

Aikuisten (yli 20-vuotiaat) ryhmäharrastustoiminnan keskeytys jatkuu Vaasan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 11.4. saakka.

Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän tiedote: https://www.vaasankeskussairaala.fi/potilaille/ajankohtaista/uutiset/2021/vaeston-toivotaan-viettavan-paasiainen-pohjanmaalla/

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme