Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Nuorille kymmenittäin työpaikkoja kauppakeskus Itiksen rekrytapahtumassa

Jaa

Itis Rekry2018 -tapahtuma tarjoaa helsinkiläisille nuorille useita kymmeniä asiakaspalvelu-, myynti- ja ravintolatöitä kauppakeskus Itiksen liikkeissä ja ympäri pääkaupunkiseutua. Rekrytapahtuma järjestetään keskiviikkona 14. maaliskuuta kello 14–16 Itiksen 1. kerroksessa (Halosen ja Zizzin välisellä käytävällä).

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö

 
Työntekijöitä haetaan erityisesti kesäsesonkiin, mutta mahdollisuuksia on myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Edellytyksenä haastatteluun on vähintään 18 vuoden ikä ja suomen kielen taito. Asiakaspalvelun, myyntityön tai ravintola-alan aiemmasta kokemuksesta on hyötyä, ja lisäksi etua on valmiudesta tehdä töitä joustavin työajoin.
 
Rekrytapahtumaan osallistuvat AsuntoSatama, Burger King, Clas Ohlsson, Fiskars, Gigantti, Kapp Ahl, Mc Donald's, New Yorker, OP Helsinki ja Vero Moda. Lisäksi mukana on ravintola-alan työpaikkoja välittävä Opteam.
 
Ansioluettelon tekoon apua Ohjaamo Helsingistä
 
Nuoren kannattaa valmistautua tapahtumaan valitsemalla itseään kiinnostavat yritykset ja ottamalla mukaan CV eli ansioluettelo.
 
Nuori voi tehdä CV:n etukäteen valmiiksi Ohjaamo Helsingissä tai saada asiantuntijan arvion valmiista ansioluettelostaan.
 
Ohjaamo sijaitsee Tennispalatsin vieressä osoitteessa Fredrikinkatu 48. Palvelua saa maanantaisin kello 12–17 ja tiistaista perjantaihin kello 10–17.
 

Itis Rekry2018 -tapahtuman toteuttavat Ohjaamo Helsinki, Me-säätiö ja TE-toimisto yhteistyössä kauppakeskus Itiksen kanssa.


Laura Itävaara
viestintäkoordinaattori
Helsingin kaupunginkanslia
Talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. (09) 310 36336, 050 547 5706
S-posti: laura.itavaara@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yrityskoordinaattori Tia de Godzinsky, Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osasto,
puh. 09 310 36191, s-posti: tia.degodzinsky@hel.fi

Kuvat

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki ykkönen yhteisöllisyydessä älykaupunkien Cities in Motion -vertailussa – kokonaissijoitus nousi seitsemän sijaa18.5.2018 17:56Tiedote

Tänään julkaistu IESE Business Schoolin toteuttama kansainvälinen Cities in Motion Index (CIMI) sijoitti Helsingin 22. kokonaissijalle 165 kaupungin vertailussa. Helsinki säilytti edellisvuoden ensimmäisen sijansa yhteisöllisyyttä mittaavassa osiossa, jossa toisen ja kolmannen sijan saivat Bern ja Berliini. Helsinki paransi kokonaissijoitustaan seitsemän sijaa viime vuodesta ja yhdeksän sijaa vuodesta 2015, jota indeksissä käytettiin vertailuvuotena.

Helsinki Startup Day – maailman yhteisöllisimmän startup-ekosysteemin uusin tapahtuma18.5.2018 07:55Tiedote

Helsingin startup-kenttä on Startup Genomen selvityksen mukaan maailman yhteisöllisin. Tänä kesänä kasvuyritysyhteisö saa uuden tapahtuman, kaikille avoimen Helsinki Startup Dayn, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla 29. toukokuuta. Tapahtuman toteuttaa kaupungin yrityspalvelu NewCo Helsinki yhteistyössä Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) kanssa. Muut kumppanit ovat xEdu, Start North ja Talsinki-projekti. Runsasohjelmaisen tapahtuman ilmoittautumisaika jatkuu 22. toukokuuta asti, ja osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500.

Helsinki valittu vuoden 2018 pyöräilykunnaksi – sujuvan liikkumisen suunnannäyttäjä17.5.2018 13:03Tiedote

Helsinki on valittu tänään vuoden 2018 pyöräilykunnaksi. Tunnustuksen myönsi Pyöräilykuntien verkosto, jonka valintaperusteena oli pyöräliikenteen hyväksi Helsingissä tehty kunnianhimoinen ja tuloksekas työ. Verkoston mukaan Helsinki on osoittanut olevansa pääkaupungin arvolle sopiva pyöräilyn suunnannäyttäjä Suomessa. Palkinnon vastaanotti kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme