Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Nuorille kymmenittäin työpaikkoja kauppakeskus Itiksen rekrytapahtumassa

Jaa

Itis Rekry2018 -tapahtuma tarjoaa helsinkiläisille nuorille useita kymmeniä asiakaspalvelu-, myynti- ja ravintolatöitä kauppakeskus Itiksen liikkeissä ja ympäri pääkaupunkiseutua. Rekrytapahtuma järjestetään keskiviikkona 14. maaliskuuta kello 14–16 Itiksen 1. kerroksessa (Halosen ja Zizzin välisellä käytävällä).

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö

 
Työntekijöitä haetaan erityisesti kesäsesonkiin, mutta mahdollisuuksia on myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Edellytyksenä haastatteluun on vähintään 18 vuoden ikä ja suomen kielen taito. Asiakaspalvelun, myyntityön tai ravintola-alan aiemmasta kokemuksesta on hyötyä, ja lisäksi etua on valmiudesta tehdä töitä joustavin työajoin.
 
Rekrytapahtumaan osallistuvat AsuntoSatama, Burger King, Clas Ohlsson, Fiskars, Gigantti, Kapp Ahl, Mc Donald's, New Yorker, OP Helsinki ja Vero Moda. Lisäksi mukana on ravintola-alan työpaikkoja välittävä Opteam.
 
Ansioluettelon tekoon apua Ohjaamo Helsingistä
 
Nuoren kannattaa valmistautua tapahtumaan valitsemalla itseään kiinnostavat yritykset ja ottamalla mukaan CV eli ansioluettelo.
 
Nuori voi tehdä CV:n etukäteen valmiiksi Ohjaamo Helsingissä tai saada asiantuntijan arvion valmiista ansioluettelostaan.
 
Ohjaamo sijaitsee Tennispalatsin vieressä osoitteessa Fredrikinkatu 48. Palvelua saa maanantaisin kello 12–17 ja tiistaista perjantaihin kello 10–17.
 

Itis Rekry2018 -tapahtuman toteuttavat Ohjaamo Helsinki, Me-säätiö ja TE-toimisto yhteistyössä kauppakeskus Itiksen kanssa.


Laura Itävaara
viestintäkoordinaattori
Helsingin kaupunginkanslia
Talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. (09) 310 36336, 050 547 5706
S-posti: laura.itavaara@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yrityskoordinaattori Tia de Godzinsky, Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osasto,
puh. 09 310 36191, s-posti: tia.degodzinsky@hel.fi

Kuvat

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Bokslut 2017: Helsingfors stads ekonomi på en solid bas15.3.2018 13:48Tiedote

Helsingfors har skött sina finanser långsiktigt, och stadens ekonomi vilar på en solid bas. År 2017 var positivare för Helsingfors stads ekonomi än man utgått från i budgeten. Stadens verksamhetsbidrag utföll bättre än budgeterat och skatteintäkterna ökade mer än väntat. Ränteutgifterna var däremot mindre än budgeterat. Årsbidraget blev därmed 359 miljoner euro större än i budgeten och förbättrades också något jämfört med året innan.

Tilinpäätös 2017: Helsingin kaupungin talous vakaalla pohjalla15.3.2018 13:30Tiedote

Helsingin taloutta on hoidettu pitkäjänteisesti, ja kaupungin talous on vakaalla pohjalla. Vuosi 2017 oli Helsingin kaupungin taloudessa talousarviossa odotettua myönteisempi. Kaupungin toimintakate toteutui talousarviota parempana, ja verotulot kasvoivat talousarviossa ennakoitua enemmän. Myös korkomenot toteutuivat talousarviota pienempinä. Siten vuosikate toteutui 359 miljoonaa euroa talousarviota parempana ja hieman edellisvuoden tasoa paremmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme