Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Nuorille kymmenittäin työpaikkoja kauppakeskus Itiksen rekrytapahtumassa

Jaa

Itis Rekry2018 -tapahtuma tarjoaa helsinkiläisille nuorille useita kymmeniä asiakaspalvelu-, myynti- ja ravintolatöitä kauppakeskus Itiksen liikkeissä ja ympäri pääkaupunkiseutua. Rekrytapahtuma järjestetään keskiviikkona 14. maaliskuuta kello 14–16 Itiksen 1. kerroksessa (Halosen ja Zizzin välisellä käytävällä).

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö

 
Työntekijöitä haetaan erityisesti kesäsesonkiin, mutta mahdollisuuksia on myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Edellytyksenä haastatteluun on vähintään 18 vuoden ikä ja suomen kielen taito. Asiakaspalvelun, myyntityön tai ravintola-alan aiemmasta kokemuksesta on hyötyä, ja lisäksi etua on valmiudesta tehdä töitä joustavin työajoin.
 
Rekrytapahtumaan osallistuvat AsuntoSatama, Burger King, Clas Ohlsson, Fiskars, Gigantti, Kapp Ahl, Mc Donald's, New Yorker, OP Helsinki ja Vero Moda. Lisäksi mukana on ravintola-alan työpaikkoja välittävä Opteam.
 
Ansioluettelon tekoon apua Ohjaamo Helsingistä
 
Nuoren kannattaa valmistautua tapahtumaan valitsemalla itseään kiinnostavat yritykset ja ottamalla mukaan CV eli ansioluettelo.
 
Nuori voi tehdä CV:n etukäteen valmiiksi Ohjaamo Helsingissä tai saada asiantuntijan arvion valmiista ansioluettelostaan.
 
Ohjaamo sijaitsee Tennispalatsin vieressä osoitteessa Fredrikinkatu 48. Palvelua saa maanantaisin kello 12–17 ja tiistaista perjantaihin kello 10–17.
 

Itis Rekry2018 -tapahtuman toteuttavat Ohjaamo Helsinki, Me-säätiö ja TE-toimisto yhteistyössä kauppakeskus Itiksen kanssa.


Laura Itävaara
viestintäkoordinaattori
Helsingin kaupunginkanslia
Talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. (09) 310 36336, 050 547 5706
S-posti: laura.itavaara@hel.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yrityskoordinaattori Tia de Godzinsky, Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osasto,
puh. 09 310 36191, s-posti: tia.degodzinsky@hel.fi

Kuvat

Valokuva: Matti Pyykkö
Valokuva: Matti Pyykkö
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki 5G -tukiasemien muotoilukilpailun voittajaksi valittiin Stadika10.1.2019 17:00Tiedote

Helsingin kaupunki, Elisa ja Nokia etsivät yhteistyössä muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamon kanssa tyylikästä mallia Helsinki 5G -tukiasemille ja -verkkoympäristölle. Syyskuussa 2018 julkistetussa muotoilukilpailussa haettiin uniikkia ja helposti monistettavaa ulkoasuratkaisua, jota voitaisiin soveltaa Helsingin katukuvassa. Parhaiten kilpailun kriteerit täytti Stadika-niminen ehdotus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme