Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuoriso valtaa Nummen ostarin

Jaa

Ristinummen ostoskeskus muuttuu lokakuussa yhdeksi illaksi nuorten ikiomaksi paikaksi graffitien ja musiikin voimin. Mun Nummi –tapahtumassa 24.10. on tarkoitus luoda alueelle yhteisöllisyyttä sekä nostaa esiin alueen imagoa uudella tavalla.

Dosdela, VG+ ja Seksikäs-Suklaa. Kuva: All Day Agency
Dosdela, VG+ ja Seksikäs-Suklaa. Kuva: All Day Agency

Yhdessä nuorten kanssa suunniteltu Mun Nummi -tapahtuma järjestetään Ristinummen ostoskeskuksessa keskiviikkona 24.10. klo 17-20.

- Valtaamme Nummen lähiöostarin ja teemme siitä yhden illan ajaksi turvallisen ja nuorten oman paikan, kertoo nuorisosihteeri Kaisa Salo Vaasan kaupungin nuorisopalveluista.

Tapahtumassa esiintyvät nuorten toiveiden mukaisesti Dosdela, Seksikäs-Suklaa ja VG+. Ohjelmassa on myös graffitien maalausta, pyörien tuunausta ja grillausta.

- Teemme yhteisöllisen graffititaideteoksen, johon myös illan artisteja on pyydetty osallistumaan. Pyörien tuunauksessa on mahdollisuus voittaa itselleen tuunattu pyörä, Salo kertoo.

Maksuton ja päihteetön ulkoilmatapahtuma on suunnattu nuorille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita.

Nuoret kehittävät asuinalueitaan

Mun Nummi -tapahtuma järjestetään osana Vaasan kaupungin osallistuvan budjetoinnin pilottihanketta.

- Nuorten Future –nimisessä hankkeessa 13-29-vuotiaat nuoret ovat päässeet kehittämään omia asuinalueitaan 15 000 euron määrärahalla. Tavoitteena on saada kokemuksia siitä, mihin nuoret kohdentavat varat, kun he saavat itse suunnitella rahojen käytön, kertoo nuorisoasiainkoordinaattori Aino Niskala.

Hanke toteutetaan Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ja Vaasan Setlementin välisenä yhteistyönä.

Yhteyshenkilöt

Nuorisoasiainkoordinaattori Aino Niskala, 040 162 9948, aino.niskala@vaasa.fi

Kuvat

Dosdela, VG+ ja Seksikäs-Suklaa. Kuva: All Day Agency
Dosdela, VG+ ja Seksikäs-Suklaa. Kuva: All Day Agency
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme