Espoon kaupunki - Esbo stad

Nuorisopalveluille on turvattava riittävät henkilöstöresurssit nuorten kohtaamiseen

Jaa

Liikunta- ja nuorisolautakunta lausui tarkastuslautakunnan raporttiin vedoten, että nuorisopalveluille on turvattava riittävät henkilöstöresurssit nuorten kohtaamiseen nuorisotiloilla, kouluilla ja nuorten suosimissa paikoissa.

Lautakunta suosittaa neljän nuoriso-ohjaajan vakanssin perustamista viimeistään vuonna 2019.

Yleisavustusta sai 55 nuorisoyhdistystä

Liikunta- ja nuorisolautakunta myönsi yleisavustusta yhteensä 152 200 € espoolaisille nuorisoyhdistyksille vuodelle 2018. Yleisavustusta sai 55 yhdistystä.

Liikunta- ja nuorisolautakunta myöntää vuosittain yleisavustusta espoolaisille, vähintään edellisenä kalenterivuonna toimintansa aloittaneille nuorisoyhdistyksille, niiden sääntömääräisen ja toimintasuunnitelman mukaisen yleisen nuorisotoiminnan toteuttamiseen. Lautakunta asettaa pääpainon 7-20-vuotiaiden nuorten toiminnallisuuteen sekä varhaisnuoriin kohdistuvan toiminnan osuuteen.

Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko/Lautakunnat_ja_johtokunnat/Liikunta_ja_nuorisolautakunta/Jasenet

Liikunta- ja nuorisolautakunnan esityslista: http://www.espoo.fi/fi-FI/Espoon_kaupunki/Paatoksenteko

 

Lisätietoja:

Liikunta- ja nuorisolautakunnan puheenjohtaja Heidi Luukkanen, luukkanenh@gmail.com Liikuntapalvelupäällikkö Jarmo Ikävalko, puh. 050 553 5649, jarmo.ikavalko@espoo.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme