Nuorisosäätiö

Nuorisosäätiö selkeyttää toimintaansa

Jaa

Nuorisosäätiö on käynyt ARAn tarkastuksen tulokset tarkasti läpi ja kokee, että raportin pohjalta säätiön on hyvä parantaa ja selkeyttää toimintaansa entistä läpinäkyvämpään suuntaan.

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on suorittanut Nuorisosäätiö sr:ää käsittelevän tarkastuksen aikavälillä 6.6.2016–30.3.2017. Nuorisosäätiö on antanut tarkastuskertomukseen vastineensa 30.5.2017.

ARAn selvitys nosti esiin muun muassa Nuorisosäätiön sijoitustoiminnan ja sisäiset tilapäislainoitukset, joissa Nuorisosäätiön tulee tarkastella menettelytapojaan ja parantaa toimintaansa.

Nuorisosäätiö on ottanut tulokset vastaan ja näkee raportin sisällön tilaisuutena kehittää ja selkeyttää toimintaansa, lisätä viestintäänsä sekä olla jatkossa entistä läpinäkyvämpi kaikille osapuolille. Nuorisosäätiö on velvoitettu korjaamaan toimintaansa 29.9.2017 mennessä.

Toimenpiteisiin on jo ryhdytty: yhtenä merkittävänä korjaustoimenaan Nuorisosäätiö on jo aloittanut koko konsernin rakennejärjestelyiden muutosvalmistelut. Lisäksi säätiön sääntöihin on tehty muutoksia.

Pahoittelemme Nuorisosäätiön toiminnassa olleita epäkohtia, jotka nyt korjataan, jotta voimme jatkossa tehdä entistä paremmin ja monipuolisemmin töitä nuorten asumisen ja itsenäistymisen eteen sekä kehittää toimintaamme.

Toimintamme ydin on nyt ja tulevaisuudessa nuorten itsenäistymisen tukeminen ja asumisen kehittäminen.  Tämän eteen teemme töitä joka päivä. Haluamme olla mukana luomassa hyvää ja huolehtia siitä, että teemme asiat oikein.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yhteydenotot:
viestintäpäällikkö Tytti Aarnio, tytti.aarnio@nuorisosaatio.fi, puh. 040 536 0367.

Tietoja julkaisijasta

Nuorisosäätiö
Nuorisosäätiö
Hiihtäjäntie 7
00810 HELSINKI

09 7552 4700http://www.nuorisosaatio.fi

NUORISOSÄÄTIÖ

Vuokrakoteja työssäkäyville ja työelämään hakeutuville 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille.

Nuorisosäätiö on yleishyödyllinen yhteisö, jonka tarkoituksena on sosiaalinen nuorisotyö ja erityisesti nuorison kasvatustyön kehittäminen sekä nuorten itsenäistymisen tukeminen.

Nuorisosäätiö tukee nuoria aikuisia itsenäiseen asumiseen ja elämään rakennuttamalla ja ylläpitämällä vuokrakoteja. Säätiön vuokra-asunnoissa saa asua 35-vuotiaaksi saakka. Nuorisosäätiö tarjoaa asukkailleen myös itsenäiseen asumiseen liittyvää neuvontaa, ohjausta ja tukea elämänhallintaan sekä järjestää vapaa-ajan toimintaa.

 

NUORISOASUNTOJEN ISÄNNÖINTI OY

Nuorisosäätiö-konsernin yhtiö, joka hoitaa säätiön kohteiden isännöinnin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nuorisosäätiö

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme