Vaasan kaupunki - Vasa stad

Nuorisovaltuusto järjestää joulukonsertin: ”On ilo kokoontua turvallisesti yhteen pitkästä aikaa!”

Jaa

Vaasan nuorisovaltuusto järjestää vaasalaisille nuorille maksuttoman konsertin perjantaina 3.12. Joulukonsertissa esiintyvät laulaja Sara Siipola sekä DJ Angoboyz.

Konsertti pidetään ravintola Fontanassa 3.12. klo 18-22. Maksuton ja päihteetön tapahtuma on suunnattu 13-18-vuotiaille.

- On hienoa saada koota nuoret yhteen pitkästä aikaa. Uskon, että tällaiselle tapahtumalle on ollut kiinnostusta jo pitkään, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen emme ole sellaista voineet aiemmin järjestää. Nuorisovaltuustona teemme kaikkemme tapahtuman turvallisuuden takaamiseksi. Fontanassa on hyvin tilaa pitää hauskaa turvaväleinkin, kertoo nuorisovaltuuston toimintavaliokunnan puheenjohtaja Elias Riekki.

Nuorisovaltuusto toimii nuorten äänitorvena

Tapahtuman ja sen ohjelman on suunnitellut Vaasan nuorisovaltuusto, joka koostuu 13-20-vuotiaista vaasalaisista nuorista. Mukana järjestelyissä on myös Vaasan kaupungin nuorisopalvelut.

Nuorisovaltuusto toimii nuorten äänitorvena ja vie ideoita sekä toivomuksia eteenpäin päättäjille. Nuorisovaltuustolla on oma vuosittainen budjetti, jonka avulla toteutetaan mielekästä toimintaa nuorille ja jaetaan vuosittain toiminta-avustuksia. Nuorisovaltuuston edustajalla on puhe- ja läsnäolo-oikeus kaupungin kuudessa lautakunnassa.

Yhteyshenkilöt

nuorisoasiainkoordinaattori  Teemu Saarinen, puh. 040 173 0745, teemu.saarinen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme