Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorisovaltuustojen lenkkeily kilpailu haastaa liikkumaan

Jaa

Helsingin ja Espoon nuorisovaltuustot ovat haastaneet kaikki Suomen nuorisovaltuustot mukaan lenkkeily kilpailuun. Lenkkeily kilpailu suoritetaan 1.-30.4. välisenä aikana.

Nuorisovaltuustojen lenkki kilpailuhaasteen tarkoituksena on motivoida nuoria liikkumaan ja edistää sekä kehittää nuorisovaltuustojen välistä yhteistyötä.

"Yhdessä liikkuminen kasvattaa yhteisöllisyyttä yli nuorisovaltuustojen kuntarajojen. Pääsemme yhdessä jakamaan juostuja kilometrejä ja haastamme toisiamme samalla liikkumaan enemmän.” kertoo Helsingin nuorisovaltuuston puheenjohtaja Katja Legeza haasteesta.

Lenkkeily kilpailu toteutettiin myös viime keväänä, jolloin mukaan oli haastettu yhdeksän nuorisovaltuustoa. Vuoden 2020 voittaja oli Helsingin nuorisoneuvosto. Muita kärkisijoja jakoivat nuorisovaltuustot Tuusulasta ja Espoosta. Tämän vuoden lenkkeily kilpailuhaasteen on ottanut vastaan 65 nuorisovaltuustoa ympäri Suomen.

”On ollut hienoa saada näin monta nuorisovaltuustoa innostumaan haasteestamme ympäri Suomea. Monet ovatkin kehuneet ja kiitelleet haasteen ideaa ja toteutusta. Viime vuonna Espoossa sijoituimme kolmanneksi, tänä vuonna kilpailu on varmasti kovempi, kun osallistujiakin on moninkertainen määrä.” Espoon nuorisovaltuuston hallituksen jäsen Milla Suominen kertoo iloisesti.

Nuorisovaltuustojen kerryttämiä kilometrejä voit seurata sosiaalisessa mediassa tunnisteella #nuvatmove.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tapahtumasta:

Katja Legeza
Helsingin nuorisoneuvoston puheenjohtaja
katja.legeza@gmail.com
+358 9 310 33383

Milla Suominen
Espoon nuorisovaltuuston hallituksen jäsen
milla.a.suominen@gmail.com
+358 40 5719092

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Dunkla rum, saknad efter vänner och ljusglimtar – coronatiden sedd med unga fotografers ögon på utställningen Fr – for real31.3.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Hur ser undantagstiden ut när fotograferna är ungdomar? Hurdana stunder bevaras i kamerans eller telefonens minne? Kulturcentret Stoa samlade en grupp 13–17-åringar för att fotografera glimtar ur vardagen. Man bjöd även in fotokonstnären Nora Sayyad, som organiserade ungdomarnas fotografier till en onlineutställning. Den virtuella fotoutställningen öppnas på Stoas webbplats 31.3.2021.

Dark rooms, longing for friends and glimpses of light – the pandemic through the eyes of young photographers in the ‘Fr – for real’ exhibition31.3.2021 09:00:00 EEST | Press release

What does the coronavirus pandemic look like through the lenses of young people? What kinds of moments are saved on cameras or phones? Cultural Centre Stoa assembled a group of 13–17-year-olds to photograph moments in their daily lives and invited photography artist Nora Sayyad to curate an online exhibition consisting of the young people’s photographs. The virtual photo exhibition will open on Stoa’s website on 31 March 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme