Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Nuorten arjen hyvät teot ja vinkit näkyväksi #Espookaikille -kampanjan avulla

Jaa

Espoon nuorisopalveluissa vietetään 19.-25.3. Yhdenvertaisuusviikkoa. Viikon aikana nuorten arjessa tapahtuvia, yhdenvertaisuutta edistäviä tekoja ja asioita nostetaan esille #Espookaikille -kampanjan avulla. Kampanjassa pohditaan mitä jokainen voi tehdä yksilön tai yhteisön hyväksi, jotta Espoo olisi todellakin kaikille.

Mitä voimme tehdä, jotta jokainen kokisi kuuluvansa johonkin porukkaan? #Espookaikille -kampanja tarjoaa nuorille mahdollisuuden loistaa ja tuoda esiin nuorten omat hyvät teot, sekä kokemukset hyvistä teoista.

Kampanjaan voi osallistua jakamalla yhdenvertaisuutta edistäviä hyviä tekoja sekä vinkkejä Instagramissa hastagilla #Espookaikille. Parhaimmat teot ja vinkit palkitaan!

Osallistumisen tueksi on luotu materiaali, jonka kuka tahansa voi halutessaan ottaa käyttöön. Sen tekemiseen on osallistunut nuoria Espoon nuorisovaltuustosta. Kampanja on suunnattu kaikille, mutta pääosassa ovat nuorten arki ja siellä tapahtuvat hyvät teot ja vinkit.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Elina Rautiainen
Espoo kaikille! -projektikoordinaattori
Espoon kaupungin nuorisopalvelut
+358 43 827 1483
elina.rautiainen@espoo.fi
espookaikille.blogspot.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme