Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Nuorten auttamisoperaatio Espoossa koulujen päättymispäivänä

Jaa

Espoossa järjestetään koulujen päättymispäivän iltana ja yönä, lauantaina 2.6., nuorten auttamisoperaatio. Tarkoituksena on olla läsnä nuorten ajanvietto- ja juhlimispaikoilla, keskustella ja tarvittaessa auttaa pääasiassa alle 18-vuotiaita nuoria.

Operaatiolla on käytössään kuusi autoa, joilla liikutaan ympäri Espoota. Kokonaisuudessaan operaatioon osallistuu noin 40 henkilöä. Mukana on ammattilaisia ja vapaaehtoisia Espoon kaupungin nuorisopalveluista, Espoon seurakunnista, Kauniaisten kaupungin nuorisotoimesta ja Suomen Johanniittain avusta.

Operaatiolla ei ole omaa selviämisasemaa, vaan nuoret kuljetetaan tarvittaessa kotiin, Jorviin tai selviämisasemalle.

Päivystysnumero (09) 8050 5050 on operaation käytössä 2.6. klo 18.00 – 3.6. klo 03.00.  Numeron kautta hoidetaan yhteydenpito kaikkiin operaatioon osallistuviin jalkapartioihin ja autoihin. Numeroa jaetaan myös nuorille ja siihen voi soittaa kaikissa nuoriin liittyvistä asioissa kuka tahansa Espoon alueella liikkuva henkilö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Agim Ukic
nuorisonohjaaja
puh. 043 827 2986
agim.ukic@espoo.fi
Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Herkko Himmelä
nuorisonohjaaja
puh. 043 826 8860
herkko.himmela@espoo.fi
Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme