Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Nuorten auttamisoperaatio Espoossa koulujen päättymispäivänä

Jaa

Espoossa järjestetään koulujen päättymispäivän iltana ja yönä, lauantaina 2.6., nuorten auttamisoperaatio. Tarkoituksena on olla läsnä nuorten ajanvietto- ja juhlimispaikoilla, keskustella ja tarvittaessa auttaa pääasiassa alle 18-vuotiaita nuoria.

Operaatiolla on käytössään kuusi autoa, joilla liikutaan ympäri Espoota. Kokonaisuudessaan operaatioon osallistuu noin 40 henkilöä. Mukana on ammattilaisia ja vapaaehtoisia Espoon kaupungin nuorisopalveluista, Espoon seurakunnista, Kauniaisten kaupungin nuorisotoimesta ja Suomen Johanniittain avusta.

Operaatiolla ei ole omaa selviämisasemaa, vaan nuoret kuljetetaan tarvittaessa kotiin, Jorviin tai selviämisasemalle.

Päivystysnumero (09) 8050 5050 on operaation käytössä 2.6. klo 18.00 – 3.6. klo 03.00.  Numeron kautta hoidetaan yhteydenpito kaikkiin operaatioon osallistuviin jalkapartioihin ja autoihin. Numeroa jaetaan myös nuorille ja siihen voi soittaa kaikissa nuoriin liittyvistä asioissa kuka tahansa Espoon alueella liikkuva henkilö.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Agim Ukic
nuorisonohjaaja
puh. 043 827 2986
agim.ukic@espoo.fi
Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Herkko Himmelä
nuorisonohjaaja
puh. 043 826 8860
herkko.himmela@espoo.fi
Espoon kaupungin nuorisopalvelut

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Espoon kaupungin nuorisopalvelut on nuoria varten. Kuuntelemme nuoria ja mietimme yhdessä, miten voimme toteuttaa parempia, innostavampia ja vetovoimaisempia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhdessä nuorten itsensä ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ja sitten toteutamme niitä.

www.espoo.fi/nuoriespoo
#nuoriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo named Travel Region of the Year 2018 in Finland24.1.2019 11:14Tiedote

Visit Finland, the Association of Finnish Travel Agents AFTA and Travel Research Company TAK Oy have chosen Espoo as the first ever Travel Region of the Year in Finland. 111 municipalities, regions and provinces from which accommodation statistics are available throughout the year were involved in the comparison. From now on, the Travel Region of the Year in Finland will be selected annually. The aim of the distinction is to draw attention to matters the development of which tourism areas should target.

YK:n edelläkävijäkaupungit koolla Davosissa23.1.2019 16:33Tiedote

Espoo on mukana YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunkien kokoontumisessa Davosin World Economic Forumin yhteydessä. Espoo oli ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka allekirjoitti YK:n edelläkävijäsopimuksen, jonka tavoitteena on 17 kestävän kehityksen tavoitteen (Sustainable Development Goals) saavuttaminen 2025 mennessä. Kokouksessa mm. Oslo ilmoitti tehneensä päätöksen edelläkävijäsopimuksen allekirjoittamisesta.

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme