Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten liikuntakortteja lainattavissa Helsingin kirjastoista

Jaa

13−17-vuotiaiden FunAction-liikunnan ja 18−29-vuotiaiden Nyt-liikunnan kausikortteja on nyt lainattavissa Helsingin kirjastoista.

Kiipeily kuuluu sekä FunActionin että Nyt-liikunnan lajirepertuaareihin. Kuva: Helsingin kaupunki
Kiipeily kuuluu sekä FunActionin että Nyt-liikunnan lajirepertuaareihin. Kuva: Helsingin kaupunki

Kausikortteja on Malmin, Itäkeskuksen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Maunulan, Oulunkylän ja Pitäjänmäen kirjastoissa. Jokaisessa näissä kirjastossa on lainattavana kaksi FunAction- ja kaksi Nyt-liikunta-korttia. Korttien laina-aika on kaksi viikkoa.

FunActionin ja Nyt-liikunnan tarjonnassa on kymmeniä eri lajeja skeittauksesta tankotanssiin, joogasta aikidoon ja parkourista twerkkaukseen sekä K-Poppiin. Sekä FunAction ja Nyt-liikunta tarjoavat yli 50 liikuntatuntia viikossa ympäri Helsinkiä, ja kausikortilla voi osallistua niin monelle tunnille kuin vain ehtii.

Kurkkaa nettisivuilta funactionnuorille.fi ja nytliikunta.fi kiinnostava laji, sopiva aika ja paikka ja tule kokeilemaan! Molempien syyskausi kestää 13.12.2019 asti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville-Pekka Laukkanen
vastaava liikunnanohjaaja
kulttuuri ja vapaa-aika / liikuntapalvelut
Helsingin kaupunki

040 670 0079
ville-pekka.laukkanen@hel.fi

Kuvat

Kiipeily kuuluu sekä FunActionin että Nyt-liikunnan lajirepertuaareihin. Kuva: Helsingin kaupunki
Kiipeily kuuluu sekä FunActionin että Nyt-liikunnan lajirepertuaareihin. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kirjastojen, kulttuurikeskusten, museoiden, liikunta- ja nuorisopalveluiden avautuminen ja kesäleirien ja –kurssien alkaminen20.5.2020 17:15:00 EESTTiedote

Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan tilat ja suurin osa palveluista ovat olleet suljettuina Suomen hallituksen linjausten mukaisesti maaliskuun puolivälistä lukien. Kesäkuun alusta alkaen kirjastot, kulttuurikeskukset, sisä- ja ulkoliikuntapaikat, museot ja nuorisotilat avautuvat vaiheittain ja kesäleirit ja -kurssit käynnistyvät. Osa kirjastoista on laajemmin auki kuin normaalikesinä ja ulkona toteutuvaa kesätekemistä nuorille on enemmän kuin aiemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme