Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nuorten suosikkitubettajat Malmitalossa – Tubemiitti 12.10.!

Jaa

Pohjoishelsinkiläisten nuorten tuottama Malmin Tubemiitti kokoaa jo neljättä kertaa Malmitaloon monipuolisen kattauksen Suomi-tuben kovimpia nimiä.

Pinkku Pinsku. Kuva: MagnumLive kuvapankki
Pinkku Pinsku. Kuva: MagnumLive kuvapankki

Malmitalo täyttyy keskiviikkoiltana 12.10. kello 18 alkaen Suomen kiinnostavimmista tubettajista ja muusta tubeaiheisesta ohjelmasta. Tämän vuoden Tubemiittiä tähdittävät Pinkku Pinsku, A-Lapset, Elisa Malik ja PakolaiShow. Lisäksi lavalla nähdään musiikin ja huumorin multitalentit Seksikäs Suklaa ja Dosdela sekä alueen nuorten omia musiikkiesityksiä.

Malmin Tubemiitti on jo perinteeksi muodostunut Pohjois-Helsingin oma tubetapahtuma, joka on aikaisempina vuosina vetänyt Malmitaloon monisatapäisen yleisön. Tubemiitti on syntynyt tänäkin vuonna yhdessä pohjoishelsinkiläisten nuorten kanssa, jotka ovat olleet mukana niin tapahtuman ideoinnissa, suunnittelussa kuin toteuttamisessakin.

Illan tubetusaiheinen ohjelma koostuu Malmisalin lavalla nähtävistä haasteista, joissa nuoret haastavat suosikkitubettajiaan mitä erikoisempiin tehtäviin sekä meet & greeteistä, joissa tubettajia pääsee jututtamaan kasvotusten. Tubettajien lisäksi luvassa on musiikkia sekä nuorten suunnittelemaa yllätysohjelmaa. Nuoret ovat valinneet esiintyjiksi monenlaisia tubettajia, joten tarjolla on kiinnostavia kohtaamisia, innostavia tarinoita ja energistä meininkiä monenlaisille tube- ja musiikkifaneille.

Vasta 16-vuotias Pinkku Pinsku on noussut supersuosioon videoilla, joissa käsitellään nuorten elämää koskettavia aiheita aina tubeilmiöistä ihmissuhteisiin ja meikkivinkkeihin. A-Lapset eli Roope Rannisto ja Joona Puhakka ovat parikymppisiä tubettajia, joiden kanavalla keskitytään erityisesti huumoriin ja erilaisiin haasteisiin. Elisa Malik kuvaa videoillaan lämpimän humoristisesti omaa arkeaan ja tarjoaa seuraajilleen omakohtaisia vinkkejä esimerkiksi hyvinvointiin, kauneudenhoitoon ja opiskeluun liittyen. PakolaiShow aloitti tubettamisen teini-ikäisenä, ja palasi tubemaailmaan pari vuotta sitten entistä ammattimaisemmalla otteella. Seksikäs Suklaa ja Dosdela tunnetaan niin somemaailmasta, tv:stä kuin räppäreinäkin, ja Tubemiitissä yleisö saa nauttia kaksikosta niin haasteiden kuin musiikinkin saralla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja ohjelmaa on tarjolla iltakuudesta puoli kymmeneen saakka. Alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita tapahtumaan aikuisen seurassa.

Tapahtumaa koordinoi Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden Operaatio Pulssi, joka tuottaa Pohjois-Helsingin alueella maksutonta, matalan kynnyksen vapaa-ajantoimintaa 12–18-vuotiaille nuorille.

Tubemiitin ohjelma-aikataulu päivitetään Operaatio Pulssin kotisivuille sekä Facebook- ja Instagram-sivuille tapahtumaviikolla.

Tapahtumatiedot:
Malmin Tubemiitti vol. 4
pe 12.10.2018 klo 18–21.30
12–18-vuotiaille, alle 12-vuotiaat aikuisen seurassa
Vapaa pääsy. Tapahtuma on päihteetön.
Järjestäjänä Helsingin kaupungin Nuorisopalveluiden Operaatio Pulssi! sekä Malmitalo.
Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
www.malmitalo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Hanne Kauppinen
Koordinaattori, Operaatio Pulssi! Pohjoinen
Helsingin kaupunki, Nuorisopalvelut
puh. +358 40 683 7028
hanne.kauppinen@hel.fi

-----------------
Viestintäsuunnittelija Irene Salama
+358 9 310 80825 /+358 400 293376
irene.salama@hel.fi

Kuvat

Pinkku Pinsku. Kuva: MagnumLive kuvapankki
Pinkku Pinsku. Kuva: MagnumLive kuvapankki
Lataa
A-Lapset eli Roope Rannisto ja Joona Puhakka.
A-Lapset eli Roope Rannisto ja Joona Puhakka.
Lataa
Elisa Malikin videot ovat ihania!
Elisa Malikin videot ovat ihania!
Lataa
PakolaiShow is back! PakolaiShow palasi takaisin YouTubeen tubettamaan ammattiotteella.
PakolaiShow is back! PakolaiShow palasi takaisin YouTubeen tubettamaan ammattiotteella.
Lataa
Seksikäs Suklaa ja Dosdela.
Seksikäs Suklaa ja Dosdela.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Malmitalo on vilkas ja eloisa Koillis-Helsingin kulttuurikeskus, jossa viihdytään erityisesti elokuvien, rytmimusiikin, näyttelyiden, teatteri- ja tanssitaiteen sekä koko perheen tapahtumien parissa. Malmitalo on yksi Helsingin kaupungin Yleisten kulttuuripalvelujen alueellisista kulttuurikeskuksista.

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
malmitalo.fi
www.facebook.com/malmitalo/
#malmitalo
www.malmitalo.fi/fi/yhteystiedot

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Objection! exhibition opens at the Helsinki City Museum23.5.2019 13:33:30 EESTTiedote

Does disagreement have enough space to live in the middle of our consensus-seeking everyday life? Why is disagreement being pushed aside even though it is the basis of political activity in a democracy? And how can a city serve as a growth platform for public disagreement? How have different forms of opposition manifested in the history of Helsinki? Helsinki City Museum's new exhibition Objection! will open on the fourth floor of the museum on 24 May 2019.

Toista mieltä! -näyttely avautuu Helsingin kaupunginmuseossa23.5.2019 13:32:55 EESTTiedote

Onko eripuralla riittävästi elintilaa keskellä konsensushakuista arkeamme? Miksi erimielisyyttä sysätään syrjään, vaikka se on poliittisen toiminnan perusta demokratiassa? Entä kuinka kaupunki voi toimia kasvualustana julkiselle erimielisyydelle? Miten erilaiset vastarinnan muodot ovat näyttäytyneet Helsingin historiassa? Helsingin kaupunginmuseon uusi Toista mieltä! -näyttely avautuu 24.5.2019 museon neljännessä kerroksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme