Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Nurmialueille syntyneitä kuoppia paikataan Arabian rantapuistossa

Jaa

Arabian rantapuiston nurmialueelle on syntynyt kuoppia, jotka johtuvat alueelle tyypillisestä maan painumisesta. Kuopille tehdään pikapaikkausta, ja kaupunki selvittää tarvittavia jatkotoimenpiteitä painumista aiheutuvien haittojen vähentämiseksi.

Nurmialueille syntyneitä kuoppia paikataan Arabian rantapuistossa.
Nurmialueille syntyneitä kuoppia paikataan Arabian rantapuistossa.

Arabianrannan puisto on perustettu täyttömaalle, ja jo puistoa suunniteltaessa on tiedetty, että maa tulee painumaan ja nurmialueelle syntyy epätasaista painumista.

Nurmialueiden kuoppien paikkaamisesta ei aiheudu häiriötä alueelle eikä työ vaikuta alueella liikkumiseen.

Maanpainumaa esiintyy vain rantapuistossa. Läheisten asuinalueiden tontit sijaitsevat korkeammalla kuin ranta-alueet, ja asuinalue on paalutettu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Vähäaho
maa- ja kallioperäyksikön päällikkö
Helsingin kaupunki
Kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 310 37811
ilkka.vahaaho@hel.fi

Kuvat

Nurmialueille syntyneitä kuoppia paikataan Arabian rantapuistossa.
Nurmialueille syntyneitä kuoppia paikataan Arabian rantapuistossa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 10.6.202110.6.2021 20:48:55 EEST | Tiedote

Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 10.6.2021 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti, kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Jaosto kokoontuu seuraavan kerran torstaina 1.7.2021. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 8.6.20218.6.2021 19:42:15 EEST | Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan tänään 8.kesäkuuta pidetty kokous on päättynyt. Palveluntuottajan laajan tietojärjestelmäongelman vuoksi päätöstiedotetta ei pysytä julkaisemaan normaalin tapaan kaupungin verkkosivuilla. Julkaisemme päätöstiedotteen verkkosivuilla heti, kun järjestelmä toimii. Kokouksen päätökset Asia/1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä pöytäkirjan tarkastajien valinta (pdf) (html) Ehdotuksen mukaan Asia/2 Ilmoitusasiat (pdf) (html) Ehdotuksen mukaan Asia/3 Kaupunkiympäristölautakunnan lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Atte Harjanteen ym. toivomusponnesta, joka koskee korttelipihapilotin mahdollisuuksien selvittämistä (pdf) (html) Hyväksyttiin esittelijän ehdotuksesta poiketen Vastaehdotus Rantanen Tuomas + Rautava Risto Lisätään. "Lautakunta esittää lisäksi, että toimiala järjestää korttelipihoja hiljattain toteuttaneille tai niitä jo suunnitteleville taloyhtiöille suunnatun kilpailun. Sen kautta yhtiöiden olisi mahdollista n

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme