NYAB Oyj

NYAB voittaa noin 6 MEUR sopimuksen Arlandan lentokentän rullausteiden laajentamisesta

Jaa
Ruotsissa infratoimijana nopeasti kasvava NYAB on tehnyt sopimuksen Ruotsin lentokenttiä hallinnoivan Swedavian kanssa Arlandan lentokentän rullausteiden laajentamisesta. Sopimuksen arvo on 66 miljoonaa Ruotsin kruunua.
Kuva: NYAB
Kuva: NYAB

Rullausteiden laajennuksella Swedavia varmistaa, että ne pystyvät käsittelemään suurempia lentokonevirtoja. Työ on kriittistä ja vaatii huolellista suunnittelua lyhyen toteutusajan ja erityistä tarkkuutta vaativan työn vuoksi. Rakennustyöt alkavat kesäkuun lopussa ja valmistuvat 11 viikossa. 

"On ilahduttavaa ja inspiroivaa, että Swedavia valitsee jälleen meidät. Tämä on hanke, joka vaatii paljon asiantuntemusta ja kapasiteettia – ja on toteutettava hyvin lyhyessä ajassa. Olen ylpeä siitä, että meillä on työntekijöitä, joilla on tämä tarvittava huippuluokan osaaminen ja kyky saattaa kriittiset projektit päätökseen näin lyhyessä ajassa. Tämä on haasteellinen hanke, josta vain harvat toimijat suoriutuvat, ja NYAB on yksi heistä”, iloitsee Johan Skoog, Business Area Manager, NYAB. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: NYAB
Kuva: NYAB
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

NYAB on puhtaan tulevaisuuden rakentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus vaativista rakennushankkeista. Olemme mahdollistamassa Pohjoismaiden vihreää siirtymää tarjoamalla uusiutuvaa energiaa ja kestävää infrastruktuuria koskevia suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon palveluita julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaille. NYABin pääkonttori sijaitsee Oulussa ja sillä on noin 380 työntekijää eri toimipisteissä Suomessa ja Ruotsissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta NYAB Oyj

NYAB tecknar två nya kontrakt med Svenska kraftnät26.5.2023 13:00:21 EEST | Tiedote

NYAB och Svenska kraftnät tecknade i december 2022 ett avtal för att förbereda byggnationen av en ny växelströmsledning mellan Sverige och Finland. Aurora Line ska öka överföringskapaciteten, förbättra leveranssäkerheten och möjliggöra en ökning av förnybar energiproduktion i Norden och Baltikum. NYAB och Svenska kraftnät har nyligen tecknat ett betydande tilläggskontrakt där parterna överenskommit att inte offentliggöra uppskattat monetärt värde.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme