Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Nyt haetaan Helsingin kulttuuriteko 2021 -palkinnon saajaa

Jaa

Helsingin kaupunki on palkinnut vuodesta 2009 lähtien merkittäviksi katsomiaan kulttuuritekoja. Nyt on aika ehdottaa vuoden 2021 saajaa. Ehdotuksen huomionarvoisesta kulttuuriteosta voi jättää verkossa 17.12.2021 saakka.

Helsingin kulttuuriteko 2021 -palkinto myönnetään merkittävälle ja uudenlaiselle kulttuuriteolle tai -hankkeelle, joka

  • muuttaa tai haastaa olemassa olevaa tilaa tai toimintatapaa tai
  • saa näkemään asiat uudella tavalla

Kulttuuriteon vaikutusten tulee kohdistua Helsinkiin tai helsinkiläisiin. Saajana voi olla joko yhteisö tai yksittäinen henkilö.

Palkinto on suuruudeltaan 5 000 euroa. Rahapalkinnon lisäksi voidaan jakaa yksi tai kaksi kunniamainintaa. 

Ehdotus tulee jättää 17.12.2021 mennessä
Ehdotuksen Helsingin kulttuuriteko -palkinnon saajaksi voi jättää perusteluineen joulukuun 17. päivään saakka Helsingin kaupungin kulttuurin- ja vapaa-ajan toimialan verkkosivulla
https://response.questback.com/helsinginkaupunki/kulttuuriteko2021

Palkinnon ja mahdollisten kunniamainintojen saajista päätetään tammikuun alussa ja tunnustukset jaetaan palkitsemistilaisuudessa tammikuussa 2022. Tilaisuuden aika ja paikka ilmoitetaan hel.fi-sivuilla niiden varmistuttua.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikko Kunnas
kulttuurin edistämisen päällikkö
Kulttuuri ja vapaa-aika
Helsingin kaupunki

veikko.kunnas@hel.fi
puh. 040 3341 204

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Den anrika Georgsgatans simhall renoveras för att bli ännu mer kundorienterad30.11.2021 10:54:09 EET | Tiedote

Den nyklassiska och stämningsfulla Georgsgatans simhall som byggdes på 1920-talet kommer att undergå en grundrenovering och servicereform under de närmaste åren. Reformen syftar till att utveckla simhallens tjänster så att de blir ännu mer kundorienterade och miljövänligare. Stadsbor och kunder erbjuds möjlighet att påverka framtida reformer redan under slutet av året och våren 2022.

Historiallinen Yrjönkadun uimahalli uudistuu entistä asiakaslähtöisemmäksi30.11.2021 09:20:55 EET | Tiedote

1920-luvulla rakennettu uusklassinen ja tunnelmallinen Yrjönkadun uimahalli tulee kokemaan peruskorjauksen ja palveluiden uudistuksen lähivuosina. Uudistuksella tullaan kehittämään uimahallin palveluita entistä asiakaslähtöisemmiksi ja ympäristöystävällisemmiksi. Kaupunkilaisille ja asiakkaille tarjotaan mahdollisuutta vaikuttaa tuleviin uudistuksiin jo loppuvuoden ja kevätkauden 2022 aikana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme