Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

NYT-liikunnan vauhdikas startti Töölön kisahallissa 31.8.2017

Jaa

NYT-liikunnan syksy alkaa torstaina 31. elokuuta kello 12.00–15.00 Töölön kisahallin starttitapahtumalla.

NYT-liikunta on  hauskaa ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille.
NYT-liikunta on hauskaa ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille.

Kisiksellä (Paavo Nurmen kuja 1) voi tutustua NYT-liikunnan monipuolisiin lajeihin. Tarjolla on muun muassa koripalloa, sulkapalloa, pingistä, pomppupatja ja paljon muuta. Liikunnan ja hyvän mielen lisäksi NYT-startin osallistujille on luvassa yllätyslahjoja. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuman tarkempi ohjelma löytyy osoitteessa nytliikunta.fi.

NYT-liikunta on  hauskaa ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille. NYT-liikunnan varsinainen syyskauden tuntitarjonta alkaa 4. syyskuuta. Liikuntatunteja on kattavasti ympäri Helsinkiä, ja tarjolla on lukuisia eri liikuntalajeja. NYT:n koko syyskauden tarjonta löytyy elokuun lopussa osoitteesta nytliikunta.fi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

www.nytliikunta.fi

Kuvat

NYT-liikunta on  hauskaa ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille.
NYT-liikunta on hauskaa ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme