Novita Oy

Nyt tulee äijäneulonta - Novitan YouTube-videolla jäyhät miehet tarttuvat puikkoihin

Jaa

Lehdistötiedote 15.2.2019. ”Aion neuloa vaimolle villasukat”, sanoo videon kuvauksissa neulomisesta innostunut näyttelijä Mikko Parikka.

Novitan 7 Veljestä -lankoja mainostava video hauskuuttaa nyt YouTubessa ja marssittaa esiin seitsemän suomalaista jäyhää äijää. Videolla esiintyvät seitsemänä veljeksenä muun muassa näyttelijä Mikko Parikka, laulaja Pauli Hanhiniemi ja jääkiekkoagentti Juha Hautamaa. Veljekset paljastavat videolla pehmeämmän puolensa.

Näyttelijä Parikka innostui neulomisesta kuvauksissa niin, että aikoo neuloa vaimolleen Saralle villasukat.

”Kyllähän siinä sormet vähän ulkokuvauksissa palelivat, mutta neulominen on mielenkiintoista ja superhaastavaa. Se on jotenkin terapeuttista huomata heti oman kätensä jälki. Olen seurannut käsitöiden tekemistä, koska äitini ja isoäitini ovat ahkeria neulojia.”, Parikka kertoo.

”Aion neuloa vaimolle villasukat”, hän sanoo.

Novitaknitsin.comin käyttäjistä joka kymmenes on mies - harrastus kasvaa

Neulominen on kasvava harrastus miesten keskuudessa. Novitaknits.comin kävijöistä jo 10 prosenttia on miehiä. Suomestakin löytyy useita julkisuudesta tuttuja miesneulojia, kuten Antti Holma. Antti kertoo opetelleensa raivoneulomaan Novitan YouTube-kanavalla olevan villasukkavideon avulla. Kevään aikana käynnistyy Novitan ja Antin yhteistyö, jossa Antti kertoo omat neulontavinkkinsä.

Novitalla digital media specialistina aloittanut Markus Haakana on harrastanut neulomista seitsemän vuotta. ”Neulon, koska on pakko neuloa. Neuloosi ei ole pelkkä vitsi, vaan minunkin kohdallani täyttä totta. Neulon tarpeeseen, itselleni ja perheelleni, mutta myös itseäni haastaakseni, saadakseni keskittyä johonkin, rauhoittuakseni. Olen levotonta tyyppiä, mutta neuletöissä jaksan useimmiten viedä kaikki aloitetut työt loppuun”, kertoo Haakana.

Novitan suosittu 7 Veljestä -lanka, eli tuttavallisemmin ”Seiskaveikka” on lähes 50-vuotias. Mainosvideo on tehty klassikkolangan lähestyvän juhlavuoden kunniaksi ja kertomaan suomalaisesta elämäntyylistä ja neulomisesta Novitan kansainvälisille asiakkaille.

”Suomalainen originelli lifestyle ja pohjoismainen tapa neuloa kiinnostavat kansainvälisiä asiakkaitamme. Video myös muistuttaa siitä, että neulovien miesten osuus on kasvussa”, sanoo Novitan brändijohtaja ja 7 Veljestä -videon tuottaja Erika Appelström.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa
brändijohtaja
Erika Appelström
Gsm 050-5627629

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Novita Oy
Novita Oy
Tehtaankatu 27-29 A, 5 krs.
00150 Helsinki

09 613 176https://www.novitaknits.com/fi/fi/novita-oy

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novita Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme