Rengas Park Oy

Nyt työllistetään opiskelijoita

Jaa

Kangasalla ja Tampereella toimiva Rengas Park Oy aloitti uudenlaisella liikeidealla ja työllistää rengassesonkina mahdollisimman monta opiskelijaa. Yhteistyöhön lähtivät mukaan myös Tredu ja Kesko.

Viime kevään Turtolan K-Citymarketin sesonkipiste (pilottiversio).
Viime kevään Turtolan K-Citymarketin sesonkipiste (pilottiversio).

Nuoren yrittäjän omistama rengasliike Rengas Park Oy pyrkii työllistämään Pirkanmaan alueella uudella liiketoimintaideallaan mahdollisimman monta opiskelijaa rengassesonkeina. Yhteistyökumppaneiksi on löytynyt isoja toimijoita kuten Kesko ja paikalliset ammattikoulut.

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Joripekka Ekholm uskoo vahvasti hyvään palveluun ja nuoriin. Tämä näkyykin yrityksen toiminnassa tämän kevään rengassesongissa, joka starttaa kaikilla Tampereen K-Citymarketeilla 9.4.2018 ja jatkuu niin pitkään kuin renkaanvaihtokausi kestää.

Ajoneuvoasentajaksi Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa opiskelevat nuoret pyörittävät uudenlaisia renkaiden vaihtopisteitä Tampereen jokaisessa K-Citymarket-kauppakeskuksessa tulevana keväänä. Toiminta eroaa vahvasti jo aiemmin nähdyistä liikkuvista renkaidenvaihtopalveluista siinä, että toiminnan takana on tällä kertaa oikea rengasliike.

- Haluamme tuoda nuorille oikean mahdollisuuden tienata opiskelun ohessa. Olemme pyrkineet tekemään tästä konseptin, joka houkuttelee ja motivoi nuoria mukaan. Meillä on jo alueellisesti varsin hyvä maine rengasliikkeenä. Olemmekin panostaneet todella paljon palvelun laatuun ja mielestämme tämä uusi yhteistyö Tredun ja Keskon kanssa on hyvä esimerkki siitä, miten pitkälle olemme valmiita tekemään asioita palvelun eteenpäin viemisessä, sanoo Ekholm.

Toiminnan laajentaminen tavoitteena

Opiskelijat ovat renkaanvaihtopisteillä myös edustamassa rengasyritystä.

- Nuorista löytyy todella paljon potentiaalia. Heille pitää antaa vain mahdollisuudet toteuttaa unelmiaan ja olla tukena heidän toiminnassaan. Pisteiden pyörittämiseen löytyi Tredulta heti niin paljon innokkaita tekijöitä, että kaikille ei tälle keväälle vielä paikkoja saatu aikaiseksi, harmittelee Ekholm.

Toiminnalle on suunniteltu jatkoa pidemmällekin kuin vain yhdelle sesongille.

- Meillä on suunnitteilla laajentaa liikeideaa useammille paikkakunnille ja saada lisää nuoria mukaan muistakin ammattikouluista. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat suuret, mutta jalat täytyy pitää vakaasti maassa. Vahva usko nuoriin ja omaan tekemiseen vie asioita hyvää vauhtia eteenpäin, kertoo Ekholm.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Joripekka Ekholm
toimitusjohtaja
puh. 040 722 2141
info@rengaspark.fi

Kuvat

Viime kevään Turtolan K-Citymarketin sesonkipiste (pilottiversio).
Viime kevään Turtolan K-Citymarketin sesonkipiste (pilottiversio).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Rengas Park Oy
Rengas Park Oy
Mursketie 2
36220 KANGASALA

040 722 2141, info@rengaspark.fihttp://www.rengaspark.fi

Rengas Park Oy lyhyesti:

Olemme Kangasalla ja Tampereen alueella toimiva rengasliike, jolle on sydämen asia palvella asiakastamme alusta loppuun laadukkaasti ja monipuolisesti. Tarjoamme asiakkaillemme renkaanvaihtopalvelut, renkaiden säilytyksen ja rengas-/vannemyynnin asennuksineen kilpailukykyisesti ja nopeasti. Sesonkiaikoina teemme renkaanvaihtopalveluja yhteistyössä Pirkanmaan K-Citymarketien kanssa K-Citymarket-kauppakeskuksilla. Työllistämme Tampereen seudun ammattiopisto Tredun opiskelijoita ja haluamme tarjota heille mahdollisuuden tutustua yritystoimintaan sekä tienata opintojen ohella. Paremman palvelun rengasliike – Rengas Park Oy!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.