Uudenmaan ELY-keskus

Nyynäistenjoen silta Heinolassa uusitaan, liikenne kiertotielle tiistaina 5.7. klo 12.00

Jaa

Kausantie (tie 15002) Heinolassa katkaistaan liikenteeltä Nyynäistenjoen sillan uusimisen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Kartta, työnaikainen kiertotie.
Kartta, työnaikainen kiertotie.

Nyynäistenjoen sillan uusiminen Heinolassa aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Kausantiellä. Kausantie (tie 15002) katkaistaan liikenteeltä Kuusirannantien ja Karjalantien välillä sijaitsevan Nyynäistenjoen sillan kohdalta tiistaina 5.7.2022 klo 12.00 ja avataan liikenteelle viimeistään torstaina 7.7.2022 kello 12.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin.

Liikenne ohjataan kiertotielle Myllyojantien (tie 140), Heinolantien (tie 313) ja Rutalahdentien (tie 14129) kautta. Kiertotien pituus on 28,1 km.

Kevyt liikenne pääsee työmaan ohi kevyenliikenteen siltaa pitkin.

Liite: kartta, työnaikainen kiertotie

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Urakoitsija: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, puh. 040 557 3888

Valvontakonsultti: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, puh. 045 126 9960

Projektipäällikkö: Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Terhi Siltanen, puh. 040 733 7816

Kuvat

Kartta, työnaikainen kiertotie.
Kartta, työnaikainen kiertotie.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme