Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

OAJ:n ja OPI 23 -tapahtuman info 3.2. klo 10.00, Oulun yliopiston Linnanmaan kampus

Jaa

Tervetuloa Opetusalan Ammattijärjestön ja Pohjois-Suomen opettajainpäivien yhteiseen tiedotustilaisuuteen perjantaina 3.2. klo 10.00. Info pidetään Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella Telluksen kokoushuoneessa Horizon.

Paikalla tiedotustilaisuudessa ovat OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto, OPI 23 -tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kai Lotvonen ja OAJ Pohjois-Pohjanmaan puheenjohtaja Ari-Pekka Sirviö.

Katarina Murto ottaa kantaa mm. oppimisen ja koulutustason laskuun ja niiden syihin sekä kertoo OAJ:n ratkaisuehdotuksista perustaitojen ja osaamisen vahvistamiseksi. Murto avaa myös työmarkkinaneuvottelujen tilannetta.

Kai Lotvonen kertoo OPI 23 -tapahtumasta. Pohjois-Suomen opettajainpäiville Ouluun saapuu 3.4.2. reilut 3 000 opettajaa ja esihenkilöä varhaiskasvatuksesta yliopistoon. Tapahtuma myytiin loppuun jo viime vuoden puolella.

Ari-Pekka Sirviö esittelee tapahtuman taustatahon, OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistyksen.

OPI 23 vinkit medialle

Pohjois-Suomen opettajainpäivät OPI on kolmen vuoden välein järjestettävä pohjoisen Suomen suurin opettajien koulutustapahtuma. Vuoden 2023 OPI-päivien teemana on Opi voimaan hyvin.

Viralliset avajaiset ovat Oulun yliopiston Saalastin salissa lauantaina 4.2. klo 9.00. Tapahtuman avaavat eduskunnan sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Paula Risikko, OAJ:n puheenjohtaja Katarina Murto ja OPI 23 -järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Kai Lotvonen.

OPI 23:ssa luennoi ajankohtaisista ja kiinnostavista aiheista 32 eri esiintyjää, esimerkiksi:

- Suomen koripallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Henrik Dettman

- Entinen freestylehiihtäjä, positiivisuuden puolestapuhuja Pekka Hyysalo

- Psykoterapeutti, tietokirjailija, seksuaaliterapeutti Maaret Kallio

- Näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen

- Meteorologi ja tietokirjailija Kerttu Kotakorpi

- Näyttelijä Ernest Lawson

- Lasten- ja nuorisopsykoterapeutti ja lastenpsykiatrian dosentti Jari Sinkkonen

- Aivotutkija Katri Saarikivi

Lisäksi tarjolla on työpajoja ja yli 60 näytteilleasettajaa.

OPI-päiville osallistuu pohjoispohjanmaalaisten opettajien lisäksi alan ammattilaisia Kainuusta ja Lapista. Etenkin lauantaina on paikalla tuhansia vieraita, jolloin medialla on mainio tilaisuus tavata opettajia.

Tarkemmat tiedot, luennoitsijat ja aikataulut löytyvät täältä. Medialle on varattu oma työ- ja haastattelutila Tiedekeskus Telluksen Horizon-neuvotteluhuoneesta.

Yhteystiedot OPI 23 -tapahtuma:

Ari-Pekka Sirviö, viestintävastaava, puh. 040 519 0099, ari-pekka.sirvio@oamk.fi

Kai Lotvonen, järjestelytoimikunnan puheenjohtaja, puh. 050 591 7934, 040 778 1850, kai.lotvonen@ouka.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme