MessukeskusMessukeskus

Odotettu Maxpo 2021 esittelee uutuudet ja mahdollistaa kohtaamiset syyskuussa

Jaa

Maxpo 2021 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden ammattimessut järjestetään 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä jo seitsemättä kertaa. Reilun vuoden kestäneiden rajoitusten jälkeen tapahtumaa odotetaan ja se on saanut yritykset ilmoittautumaan messuille innokkaasti.

Maxpo 2019 Hyvinkään lentokentällä: Kuva: Messukeskus
Maxpo 2019 Hyvinkään lentokentällä: Kuva: Messukeskus

Nyt tahdotaan tavata olemassa olevia asiakkaita ja tutustua uusiin. Halu kohdata ja tehdä kauppaa on kasvanut suureksi. Maxpo-messut on ensimmäinen iso ammattitapahtuma, jonka Messukeskus järjestää poikkeuksellisen ajan jälkeen.

”Maxpo on ainoa maarakentamiseen erikoistunut ammattitapahtuma ja erityisen tärkeä alalle juuri nyt. Pääsemme vihdoinkin kohtaamaan asiakkaita tehokkaasti kasvokkain. Kolmen päivän aikana yritykset kohtaavat suuren asiakasmäärän Maxpossa ulkotiloissa lentokentällä. Näiden asiakkaiden tavoittaminen yksittäisillä tapaamisilla veisi todella kauan aikaa. Nyt on patoutunutta tarvetta asiakaskohtaamisille,” sanoo Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksen puheenjohtaja Tomi Veijalainen. ”Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksellä on useiden vuosikymmenten kokemus Maxpo-messujen järjestämisestä. Odotan nyt innolla, mitä tuleva Maxpo tuo tullessaan. Saattaa olla, että syyskuun tapahtuma on kaupallisesti kaikkien aikojen paras.”

”Myynti käy nyt vilkkaana ja saamme yhteydenottoja päivittäin. Isot yritykset ovat jo mukana ja nyt tehdään pienempiä osastovarauksia. Mukana on jo yli 160 yritystä ja näyttelypinta-alasta on varattu 90 % tapahtumalle varatusta alueesta. Ensi syyskuussa on odotettavissa huikea tapahtuma, jossa esitellään alan uutuudet kattavasti”, kertoo myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta. ”Yritykset ovat pääsääntöisesti suurentaneet osastojaan ja odottavat malttamattomina, että pääsevät esittelemään uusia koneitaan ja tekemään kauppaa. Automaahantuojat esittelevät kuljetuskalustoa isolla yhteisosastolla, jossa esitellään myös päällirakenteet ja  perävaunut.”

Maxpo-messut tarjoaa alan ammattilaisille loistavan paikan tutustua uutuusmallistoihin ja tulevaisuuden ympäristöystävällisiin teknologioihin. Hyvinkään lentokentälle rakentuu maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita ja kuljetuskalustoa kaikissa kokoluokissa esittelevä ammattitapahtuma. Viime kerralla vuonna 2019 Maxpoon tutustui kolmen päivän aikana yhteensä lähes 15 000 alan ammattilaista.  

Terveysturvallisuus huomioitu Messukeskuksessa hyvin

”Seuraamme tarkasti tapahtumien järjestämistä koskevia määräyksiä. Nyt näyttää todella hyvältä ja syksyllä pääsemme varmasti kohtaamaan Hyvinkään lentokentällä,” kertoo tapahtumasta vastaava liiketoimintapäällikkö Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Meillä on hyvin hanskassa kaikki järjestelyt, jotka mahdollistavat terveysturvallisen tapahtuman järjestämisen. Aika näyttää mitä niistä joudutaan käyttämään, mutta olemme varautuneet kaikkeen.”

Maxpon järjestelyt hoidetaan tarkasti ja ammattitaidolla. Messukeskus on saanut ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona SAFE Asset Goupin COVID 19 -sertifikaatin. Sekin osoittaa, että ohjeistukset, tilojen ja varusteiden hygienia, henkilökunnan turvallisuusosaaminen ja muut koronaviruksen torjuntaan liittyvät toimenpiteet on hoidettu Messukeskuksessa perusteellisesti.


Maxpo järjestetään joka toinen vuosi


Maxpo 2021 -messut järjestetään 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina 2. – 3.9.2021 klo 9-17 ja lauantaina 4.9.2021 klo 9-16. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Rakennuskonealan Näyttely-yhdistyksen pj Tomi Veijalainen, puh. 040 900 5665, tomi.veijalainen@maracon.fi

www.maxpo.fi #maxpo
Kuvia edellisestä tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Maxpo 2019 Hyvinkään lentokentällä: Kuva: Messukeskus
Maxpo 2019 Hyvinkään lentokentällä: Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme