Suomen Lontoon instituutti

Ohjelmahaku vuodelle 2019: Millainen on vapaan liikkuvuuden tulevaisuus?

Jaa

Suomen Lontoon-instituutti etsii taiteellisia teoksia ja yhteiskunnallisia projekteja, jotka käsittelevät eurooppalaisen identiteetin ja vapaan liikkuvuuden tulevaisuutta.

Projekti tulee toteuttaa vuoden 2019 aikana Britanniassa tai Irlannissa. Instituutti tukee valittuja projekteja maksimissaan 10 000€ summalla. Olemassa olevat kumppanuudet kohdemaissa katsotaan eduksi.

Hakemukset tulee lähettää viimeistäään 14.1.2019 Suomen aikaa kello 18.00 mennessä osoitteeseen info@fininst.uk otsikolla AVOIN OHJELMAHAKU 2019.

Hakemus tulee kirjoittaa englanniksi ja se saa olla maksimissaan kahden A4-sivun mittainen. Siitä tulee selvitä kaikki ehdotuksen olennaiset tiedot, mukaan lukien budjetin pääkohdat, olemassa oleva rahoitus, aikataulu sekä mahdolliset kumppanit Suomessa ja Britanniassa ja/tai Irlannissa.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaavat sähköpostitse 19.12.2018 saakka taide- ja kulttuuriohjelman osalta Jaakko Nousiainen (jaakko.nousiainen@fininst.uk) ja yhteiskunta- ja kulttuuriohjelman osalta Ninni Lehtniemi (ninni.lehtniemi@fininst.uk), sekä puhelimitse numerosta +44(0)20 3764 5090 perjantaina 14.12.2018 tai tiistaina 8.1.2019, kumpanakin päivänä kello 12–18 Suomen aikaa.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme