BearIT Oy

Ohjelmistotalo BearIT Oy vahvistaa pilviteknologiaosaamistaan - kolmasosa työntekijöistä suorittanut AWS-sertifioinnin

Jaa

Pilvipalvelun tarjoaja AWS eli Amazon Web Services myöntää AWS-sertifiointeja tunnustuksena siitä, että yrityksen työntekijät ovat osoittaneet perehtyneisyyttä AWS-ympäristöön ja -teknologioihin.

Ohjelmistotalo BearIT Oy panostaa yhä vahvemmin pilviteknologiaosaamiseen, ja osoituksena tästä kolmasosa yrityksen työntekijöistä on kuluvan vuoden aikana suorittanut AWS-sertifioinnin: seitsemän yrityksen työntekijää on suorittanut yhteensä seitsemän Associate-tason sertifiointia ja yhden Professional-tason sertifioinnin. BearIT Oy näkee sertifiointien tukevan yrityksen kasvua ja liiketoiminnallisia tavoitteita.

- Painopisteemme on jatkossa yhä vahvemmin pilviteknologiassa, ja AWS-sertifioinnit ovat meille merkittävä askel kohti tätä tavoitetta. Tulevaisuudessa voimme tarjota entistä kokonaisvaltaisempia pilviteknologiaratkaisuja asiakkaillemme, BearIT Oy:n teknologiajohtaja ja pääarkkitehti Marco Ylitörmä kertoo.

- Sertifioinnit ovat konkreettinen osoitus asiantuntijoidemme osaamisesta ja tarjoavat meille mahdollisuuksia panostaa aiempaa enemmän sekä asiakaskokemuksen että oman osaamisemme kehittämiseen. Aiomme rekrytoida lisää pilviteknologiaosaajia kasvuamme vauhdittamaan, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa.

Mitä?

AWS-sertifioinnit ovat AWS-pilviteknologioiden ja -pilvipalvelujen osaamista osoittavia tunnustuksia. Sertifiointeja on sekä eritasoisia (Foundational-, Associate- ja Professional-tasoisia) että tiettyihin erikoisalueisiin keskittyviä. Erikoisalueita ovat tietoturva, big data ja tietoliikenne.

Miten?

Sertifioinnit suoritetaan kirjallisella kokeella valvotuissa olosuhteissa.

Miksi?

Sertifiointi on yrityksen ulkopuolisen toimijan myöntämä tunnustus pilviteknologiaosaamisesta, ja sen avulla yritys voi siksi osoittaa perehtyneisyyttään AWS-pilviympäristöön.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

BearIT Oy
Åkerlundinkatu 11 D
33100 Tampere

http://www.bearit.fi

BearIT Oy on digitaalinen ohjelmistotalo, joka työllistää parisenkymmentä henkilöä Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Ydinosaamistamme ovat pilvi- ja mobiilikehitys sekä terveydenhuollon digitaalipalvelut. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia ja kehitämme ratkaisuja työllistämisen edistämiseksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BearIT Oy

Ohjelmistoyritys BearIT Oy kasvaa - Petri Salosta asiakkuus- ja myyntijohtaja6.3.2019 16:03:29 EETTiedote

Petri Salo aloittaa BearIT Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtajana maaliskuun alusta 2019 alkaen. Salon vastuulle yrityksessä kuuluvat myynnin ja asiakkuuksien kehittäminen sekä uusien liiketoiminta-alueiden tunnistaminen. Aiemmin Salo on työskennellyt myynti- ja johtotehtävissä ICT-alalla mm. MPY Palveluilla, CGI:llä, Solitalla ja Solteqilla. - Petri on meille arvomaailmaltaan ja tyyppinä sopiva. Hänellä on vahva kokemus jo valmiiksi alalta ja osaamista BI-puolelta, BearIT Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhu toteaa. - Hienoa päästä osaksi BearIT Oy:tä ja vauhdittamaan yrityksen kasvua, Petri Salo kertoo.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme