Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Öiset kaivuutyöt aiheuttavat väliaikaisia liikennemuutoksia OYSin edustalla

Jaa

Kaivuutöiden toinen vaihe alkaa OYSin päivystyksen edustalla. Työt tehdään yöaikaan välillä 26.7.-29.7.

Töiden vuoksi yksi ambulanssien ajoväylistä on suljettuna ja ambulanssien täytyy käyttää väliaikaista reittiä, joka kulkee yhteispäivystyksen ohi ja K-sisäänkäynnin edessä olevan kivetyksen yli, tupakkakopin vasemmalta puolelta.

Muut työmaan aiheuttamat liikennejärjestelyt jatkuvat kuten ennenkin 12.8. asti: työmaan vuoksi vain toinen nykyisen ajoväylän kaistoista on käytössä. Etelästä tuleva liikenne ohjataan kulkemaan nykyistä kevyen liikenteen väylää pitkin.

Kevyelle liikenteelle tehdään väliaikainen väylä, joka kulkee nykyisen väylän vieressä sijaitsevan nurmialueen yli.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvasta haitasta. OYSin alueella kulkevia kehotetaan käyttämään virallisia kulkuväyliä ja seuraamaan tarkasti opasteita, jotta kulkeminen olisi kaikille turvallista ja sujuvaa.

Yhteyshenkilöt

Seppo Viio
Projektipäällikkö, RI
A-Insinöörit Rakennuttaminen
puh. 0401 884 562
seppo.viio@ains.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue rakentuu24.9.2021 11:51:35 EEST | Tiedote

Laaja poliittinen seurantaryhmä kokoontui 23.9. ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanollaan, joka on muodostettu kevään kuntavaalien tulosten pohjalta. Ryhmän puheenjohtajana toimii Antero Aulakoski. Kuten suppealla poliittisella ryhmällä, myös laajalla ryhmällä on kaksi roolia ja tehtävää: se toimii POPsote-hankkeen ohjausryhmänä ja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun seurantaryhmänä. Jälkimmäisessä roolissa ryhmä linjaa hyvinvointialueen valmistelutyötä ennen aluevaltuuston ja -hallituksen aloittamista maaliskuussa 2022. Suuri muutos vaatii nopeaa valmistelua Muutosjohtaja Ilkka Luoma alusti hyvinvointialueuudistuksen merkityksestä: ”Yhteiskunnallisesti muutos on kenties merkittävin itsenäisyyden ajan Suomessa. Pohjois-Pohjanmaalle syntyvä hyvinvointialue on siirtyvän henkilöstön ja vuosibudjetin perusteella Suomen kolmanneksi suurin. Alueen koon perusteella olemme toiseksi suurin. Yhteen organisaatioon siirtyvien kuntien ja kuntaliittymien määrän perustella muutos on Suo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme