Vaasan kaupunki - Vasa stad

Öjbergetille voi nyt ostaa hissilippuja verkosta

Jaa

Vaasalaisten oman talviurheilukeskuksen Öjbergetin laskettelurinteisiin voi nyt ostaa hissiliput verkosta. Öjberget on pääsiäisen aikaan 2.-5.4. avoinna joka päivä klo 11-17.

Öjbergetin hissiliput voi ostaa osoitteesta https://snowcard.fi/. Hissilippuja voi edelleen ostaa myös paikan päältä Öjbergetiltä, jossa lipunmyyntiä hoitaa Vaasan hiihtoklubi.

Verkkokaupasta voi ostaa:

  • päivälipun 20,20 €
  • 3,5 h lipun 15,40 € 
  • 2 h lipun 12,10 €

Ennen hissilippujen ostamista asiakkaan on ostettava hissikortti, johon liput ladataan (kortin hinta 2,60 e). Hissikortteja myydään vain paikan päällä Öjbergetillä.

Verkkokaupasta ei voi ostaa kausikorttia eikä fyysistä hissikorttia, johon lipputiedot ladataan.

Nettikamera seuraa menoa rinteessä

Öjbergetin hissit ja rinteet ovat avoinna pääsiäisen aikaan pe-ma 2.-5.4. klo 11-17.

Rinteet pyritään tänä vuonna pitämään auki niin kauan kuin se olosuhteiden osalta on mahdollista. Sulkemisajankohtaa arvioidaan pääsiäisen aikana.

Öjbergetillä on käytössä nyt myös nettikamera, josta menoa rinteissä voi seurata reaaliajassa. Kamera löytyy Öjbergetin sivulta osoitteesta www.vaasa.fi/ojberget.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme