Basam Books

Olen magneetti – Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää

Jaa

Elena Gushchinan Olen magneetti on vihdoin ilmestynyt! Kirjan elävän elämän esimerkkien ja yksinkertaisten menetelmien avulla lukija kokee elämänsä tapahtumissa ja muutoksissa toistuvia kuvioita, jotka osoittautuvat parhaiksi mahdollisiksi.

"Ihmeitä tapahtuu, kun kuuntelet sydämesi ääntä.”

Olen magneetti – Ajatuksen ja rakkauden voimalla kohti unelmaelämää (Basam Books 2020) paljastaa puhtaan tietoisuuden olemuksen, joka on osana henkilökohtaisen magnetismin kehittymisessä ja oman todellisen itsensä saavuttamisessa. Magnetismiin kuuluu oman uskomattoman sisäisen vahvuuden ja täyteyden löytäminen sekä kyky kuunnella sydämensä ääntä.

Muista itsesi lapsena, kuinka mielenkiintoista on oppia maailmaa, saada uusia leluja, jutella mistä tahansa, miettiä hölynpölyä, halata tai kiinnostua jostain todella mielenkiintoisesta! Tietenkin me kaikki kuljemme omaa polkuamme, olemme omalla oppitunnillamme, koemme omia kokemuksiamme, jotka auttavat sieluamme kehittymään. Kaikki opetukset ja kaikki koulutukset kuitenkin opettavat meille samaa: avaa sydämesi, tule valon, ilon ja ehdottoman rakkauden lähteeksi.

Elena Gushchina (lol2o) on Reikimaster, NLP master ja trainer, vetovoimalain master, mentori, taiteilija, kirjailija, valokuvaaja, kääntäjä, mediasuunnittelija, IT-asiantuntija ja ammattisukeltaja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Tiedottaja
Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

Myynti:
Myyntipäällikkö
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Lapinlahdenpolku 8
00170 HELSINKI

+358 40 532 4783https://basambooks.fi

Basam Books on riippumaton yleiskustantamo. Meidät tunnetaan erityisesti kaunokirjallisten klassikoiden, unohdettujen kielialueiden, hyvinvointi- ja elämäntaitokirjallisuuden sekä runouden kustantajana.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme