Viisi TähteäViisi Tähteä

Olutharrastajien palvelut paranevat – Rööperin Hopstop ja Juomatarviketukku Lappo Oy aloittavat yhteistyön

Jaa

Jo ennen koronapandemiaa kasvussa ollut kotioluenvalmistuksen trendi saa kaivattua lisävahvistusta. Ennestään laajaan hanaolut- ja ulosmyyntivalikoimaan panostanut Helsingin Rööperin Hopstop tarjoaa nyt Lappo-tuotteita kotioluiden valmistukseen.

Jarkko Manni toi Lappo-tuotteet Rööperin Hopstopiin. Kuva: Hopstop.
Jarkko Manni toi Lappo-tuotteet Rööperin Hopstopiin. Kuva: Hopstop.

Tuomalla Lappo Oy:n shop-in-shopin palvelutarjontaansa ravintola Hopstop haluaa nostaa entistä paremmin esille kotimaisen oluenvalmistuksen käsityötaidon sekä kohottaa alan harrastuksen arvostusta.

Hopstop tarjoaa jatkossa saman katon alta, Annankatu 3:ssa, laadukkaiden pienpanimoiden valmistamat taidonnäytteet, myös hanaoluina, sekä erilaiset tarvikkeet ja raaka-aineet, joiden avulla kasvava joukko kotioluenpanijoita voi kehittää osaamistaan oluenpanemisen saralla.

”Olutkulttuurimme on mennyt upeasti eteenpäin viime vuosina. Samalla kotimainen oluenvalmistus on saanut enemmän ansaitsemaansa arvostusta. Rööperin Hopstopissa haluamme tukea tätä kehitystä sekä jatkaa Annankadun pitkää perinnettä oluen ystävien kohtaamispaikkana”, Momentin Restaurantsin ravintolatoimen johtaja Jan Karppanen kertoo.

Hopstopissa sijaitsevassa Lapon shop-in-shopissa on kotioluttarvikkeiden ja -laitteiden lisäksi laaja valikoima maltaita, myös valmiiksi rouhittuina, sekä nestehiivoja ja humalia – aina tuoreina ja kylminä mukaan. Lisäksi myynnissä on valmiita mallaspakkauksia ja olutuutteita.

Ravintolassa on nyt myös oma kulmaus, josta voi ostaa eri panimoiden teemoilla ja logoilla varustettuja asusteita ja muuta rekvisiittaa. Hopstopin ja Lapon on tarkoitus järjestää tulevaisuudessa yhteistyössä kotiolutkursseja ja muita alan harrastajien tapahtumia.

“Toivottavasti tarjonta ja aktiivinen keskustelu oluesta saavat aikaan myös sen, että yhä useampi uusi kotioluenpanija innostuu mallasjuomien valmistuksesta”, Jaakko Manni Lappo Oy:ltä toteaa.

Lapon shop-in-shop on avoinna asiakkaille Rööperin Hopstopin aukioloaikojen mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Momentin Restaurants Oy, Jan Karppanen, p. + 358 40 542 3680, jan.karppanen@momentinrestaurants.com

Juomatarviketukku Lappo Oy, Jaakko Manni, p. +358 50 526 3100, kauppa@lappo.fi

Kuvat

Jarkko Manni toi Lappo-tuotteet Rööperin Hopstopiin. Kuva: Hopstop.
Jarkko Manni toi Lappo-tuotteet Rööperin Hopstopiin. Kuva: Hopstop.
Lataa
Lataa
Rööperin  Hopstop on myös olutarvikkeiden kauppa. Kuva: Hopstop.
Rööperin Hopstop on myös olutarvikkeiden kauppa. Kuva: Hopstop.
Lataa
Maltaat, humalat ja hiivat löytyvät nyt  Rööperin Hopstopista . Kuva: Hopstop.
Maltaat, humalat ja hiivat löytyvät nyt Rööperin Hopstopista . Kuva: Hopstop.
Lataa
Rööperin Hopstopin Lappo-myymälästä löytyvät oluttarvikkeet vaativaan harrastukseen. Kuva: Hopstop.
Rööperin Hopstopin Lappo-myymälästä löytyvät oluttarvikkeet vaativaan harrastukseen. Kuva: Hopstop.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisi Tähteä

Tiedote: Suomalais-virolainen verkkokauppa aloitti juomien myynnin Suomeen – mukana myös kotimaisia tuotteita12.11.2020 08:15:00 EETTiedote

Juoma- ja ravintola-aloihin erikoistunut kotimainen Momentin Group on avannut oman alkoholijuomien verkkokaupan. Juomien myynti eDrinksin myymälöistä Virosta Suomeen alkoi keskiviikkona 11.11.2020. Yhtiö noudattaa kaikessa toiminnassaan sekä EU-lainsäädäntöä että Suomen lakeja ja määräyksiä. Hinnat ovat Alkoon verrattuna kilpailukykyisiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme