Assemblin Oy

Olympiastadionin sähkötekniseksi projektinjohtourakoitsijaksi Assemblin

Jaa

Yksi Suomen ja Helsingin tunnetuimman maamerkin Olympiastadionin perusparannus- ja uudistamishankkeen sähkötekniseksi projektinjohtourakoitsijaksi on valittu Assemblin Oy.

Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista. 

Kuva: Työyhteenliittymä K2S/NRT
Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista. Kuva: Työyhteenliittymä K2S/NRT

Hankinnan sopimuksen arvo on 13,4 miljoona euroa ja sähköteknisen urakan työt käynnistyvät Olympiastadionilla nyt kesäkuun aikana.

”Tilaajamme hyvin valmisteltu tarjouspyyntöprosessi on nyt saatu päätökseen ja meillä on ilo ja onni olla voittajia sähköteknisen projektinjohtourakan osalta. Nyt käynnistyy meidän osaltamme mielenkiintoinen ja haastava projekti, jota pääsemme toteuttamaan yhdessä tilaajan ja muiden sidosryhmien kanssa,” kertoo Assemblinin Talotekniikan  liiketoimintajohtaja Antti Pessa.

Vuonna 1938 rakennettu Olympiastadion uudistuu vuosien 2016-2019 aikana monitoimiareenaksi. Tässä hankkeessa uusitaan kaikki Olympiastadionin talotekniset järjestelmät. Perusparannus- ja uudistamishanke toteutetaan jaettuna projektinjohtourakkana. Rakennustekninen projektinjohtourakoitsija Skanska toimii kohteen päätoteuttajana, jolle alistetaan erilliset LVIA- ja sähkötekniset projektinjohtourakat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Antti Pessa
antti.pessa@assemblin.fi
p. +358 41 510 6549

Kuvat

Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista. 

Kuva: Työyhteenliittymä K2S/NRT
Havainnekuva uudistetusta Olympiastadionista. Kuva: Työyhteenliittymä K2S/NRT
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme